Το έργο και η προσφορά του αοίδιμου Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη  θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα Τελετών της Παλαιάς Φιλοσοφικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση, οργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Κισσάμου και Σέλινου, και η ομώνυμη Ένωση Προβολής του έργου του Μακαριστού Γέροντα και θα συντονίσει ο λαογράφος Ιωάν. Σκουλουδης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα Κρητικά Σωματεία Βορείου Ελλάδος και περιλαμβάνει: Χαιρετισμό του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Αμφιλοχίου, ομιλία του προέδρου της Ένωσης  Δημ. Κυριτσάκη, για το Κοινωνικό έργο του  Μακαριστού Μητροπολίτη, προβολή αποσπάσματος από την εκπομπή Μονόγραμμα της ΕΡΤ και μουσικό μέρος από Χορωδίες της Παγκρήτιας Αδελφότητας Μακεδονίας και του Συλλόγου ΙΔΑΙΑ ΓΗ, καθώς και του Πολιτιστικού Συλλόγου οι Μακεδόνες με μαέστρο το Χρήστο Ματζίρη και στο πιάνο τον Σωκράτη Τουλόπουλο. Στην ίδια εκδήλωση θα τιμηθούν διακεκριμένες προσωπικότητες από τις επαρχίες Κισσάμου και Σελίνου καθώς και η Παγκρήτια Αδελφότητα Μακεδονίας επί τη συμπληρώσει 100 ετών από την έναρξη λειτουργίας της.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook