Δείτε το βίντεο από την Κρήτη που τα “έσπασε” το 2017 σε προβολές και ξεχώρισε ανάμεσα στα 10 κορυφαία Ελληνικά βίντεο του 2017 

Η μεγαλύτερη πλατφόρμα αναπαραγωγής βίντεο στον κόσμο, το Youtube, ανακοίνωσε εχθές τα βίντεο που ξεχώρισαν σε παγκόσμια κλίμακα για όλες τις χώρες του κόσμου !

“Ήρθε η ώρα να κάνουμε μία παύση και να θυμηθούμε τα βίντεο, τους ανθρώπους και τα γεγονότα που καθόρισαν το YouTube το 2017” όπως αναγράφει στην επίσημη σελίδα του αναρτώντας την λίστα «Youtube Rewind 2017» στην οποία μας περίμενε μια έκπληξη !

Το Cretan Survivor με την αγαπημένη πια Γιαννούλα και την αντίπαλο της Ευτέρπη που σηματοδότησαν την 14η σεζόν της παγκρήτιας ραδιοφωνικής μετάδοσης «Καλοκαίρι Στο Νότο» φιγουράρει μέσα στα 10 κορυφαία Ελληνικά βίντεο του 2017 που ξεχώρισε το Youtube ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες άλλα που αναρτήθηκαν κατά την διάρκεια του έτους στην χώρα μας, καθιστώντας το και επίσημα ως ένα από τα δημοφιλέστερα online Κρητικά βίντεο της τελευταίας δεκαετίας !

 

Η Κρητική έκδοση του Survivor δεν σταματάει να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ακόμη και σήμερα ενώ βρίσκεται μια ανάσα πριν τις 4.000.000 προβολές συνολικά σε Facebook & Youtube, στοιχεία μόνο μέσα από τις επίσημες αναρτήσεις του «Καλοκαίρι Στο Νότο» χωρίς την μέτρηση άλλων σελίδων που το έχουν αναδημοσιεύσει.

Το Καλοκαίρι που μας πέρασε κατάφερε μάλιστα κάτι το αδιανόητο για τα μέχρι τώρα δεδομένα καθώς συγκέντρωσε 1 εκ. προβολές μόλις σε 15 ώρες ενώ ενέπνευσε δεκάδες άλλους δημιουργούς και χρήστες να φτιάξουν παρόμοια βίντεο με Κρητικές γιαγιάδες διαφημίζοντας το όμορφο νησί της Κρήτης με χιούμορ και έμπνευση !

O Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου παρουσιαστές του «Καλοκαίρι Στο Νότο» και πρόσφατα βραβευμένοι με το βραβείο καλύτερης ραδιοφωνικής παραγωγής στην Ελληνική περιφέρεια (Regional Media Awards, Best Broadcast : Gold) έλαβαν σχετική ειδοποίηση στο κανάλι τους, ενώ λίγη ώρα αργότερα η λίστα με τα δημοφιλέστερα βίντεο έκανε ήδη τον κύκλο του Ελληνικού διαδικτύου φιγουράροντας στα δημοφιλέστερα Ελληνικά ΜΜΕ ! 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook