Αύριο Παρασκευή 8 Δεκέμβρη, στις 6.30 μμ στην αίθουσα πολιτισμού του Δημαρχείου Αρχανών – Αστερουσίων, στα Πεζά, θα πραγματοποιηθεί πλατιά σύσκεψη Αγροτικών Συλλόγων ανατολικής Κρήτης, με ομιλητή τον Ρίζο Μαρούδα, πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας και μέλος της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Η σύσκεψη, όπως και μια σειρά περιφερειακές συσκέψεις Αγροτικών Συλλόγων από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων και διοργανώνεται από τους Αγροτικούς Συλλόγους και τις Επιτροπές Αγώνα Αγροτών των Νομών Ηρακλείου και Λασιθίου που συσπειρώνονται σε αυτήν.

Αντικείμενο της σύσκεψης είναι η επικαιροποίηση του διεκδικητικού πλαισίου αιτημάτων της μικρομεσαίας αγροτιάς, το δυνάμωμα των Αγροτικών Συλλόγων, η προσπάθεια συγκρότησης νέων και οι ερχόμενες πανελλαδικά συντονισμένες κινητοποιήσεις. Οι περιφερειακές συσκέψεις θα κορυφωθούν με πανελλαδική σύσκεψη στη Λάρισα, Κυριακή 17 Δεκέμβρη, όπου θα οριστικοποιηθεί το διεκδικητικό πλαίσιο αιτημάτων και το χρονοδιάγραμμα των συντονισμένων πανελλαδικά κινητοποιήσεων.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook