Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Το Τμήμα Κοινοτικής Φροντίδας- Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων της 3ης Δημοτικής Κοινότητας περιοχής Δειλινών του Δήμου Ηρακλείου, στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων, με τη συνεργασία των σπουδαστών Κοινωνικής Εργασίας και Νοσηλευτικής ΑΤΕΙ Κρήτης, προγραμματίζει τις παρακάτω δράσεις:

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Στολισμός κέντρου από τους φοιτητές της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ, των τμημάτων Κοινωνικής Εργασίας και Νοσηλευτικής.

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Παρασκευή μελομακάρονων με την ομάδα μαγειρικής του κέντρου και την συμμετοχή των φοιτητών Κοινωνικής Εργασίας, στο χώρο του Παιδικού Σταθμού Γιόφυρου Ι’ ΚΕΠΑ στις 10:00 π.μ.

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Κατασκευή χριστουγεννιάτικων καρτών με την ομάδα χειροτεχνίας του κέντρου και την συμμετοχή των φοιτητών Νοσηλευτικής, στο χώρο του 33ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου στις 10:00 π.μ.

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Παρασκευή κουραμπιέδων με την ομάδα μαγειρικής του κέντρου και την συμμετοχή των φοιτητών Κοινωνικής Εργασίας, στο χώρο του Παιδικού Σταθμού Δειλινών Γ ΚΕΠΑ στις 9:30 π.μ.

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Κάλαντα από παιδιά του 33ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου στους ωφελούμενους του κέντρου μας στις 10:00 π.μ.

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο χώρο του Κέντρου Κοινοτικής Φροντίδας Δειλινών. Αναφορά στα χριστουγεννιάτικα ήθη και έθιμα διάφορων περιοχών της Ελλάδας. Θα ακουστούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια με την συνοδεία κλαρίνου από τον κο Στρατάκη Γιώργο( φυσικοθεραπευτή του ΚΕΚΟΙΦΑΠΗ Δειλινών). Θα μοιραστούν χριστουγεννιάτικες κάρτες από την ομάδα Εργοθεραπείας και θα δοθούν τα παραδοσιακά χριστόψωμα   τα οποία είναι προσφορά της ομάδας αλληλοβοήθειας του κέντρου μας .Επίσης θα προσφερθούν παραδοσιακά εδέσματα παρασκευασμένα από την ομάδα ζαχαροπλαστικής του  κέντρου μας

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Κάλαντα από τα προνηπιακά τμήματα του  Παιδικού Σταθμού Δειλινών Γ ΚΕΠΑ στο χώρο του ΚΕΚΟΙΦΑΠΗ . 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook