Πλήθος κόσμου στην εσπερίδα με θέμα “Η επιμήκυνση της σεζόν: Μύθος ή ευκαιρία για το Ηράκλειο;”

Εσπερίδα με θέμα “Η επιμήκυνση της σεζόν: Μύθος ή ευκαιρία για το Ηράκλειο;” πραγματοποιήθηκε χθες στο πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου  με διοργανωτές τον  Δήμο Ηρακλείου, το Δημοσκόπιο και την Επιτροπή Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας. Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Κώστας Συλιγάρδος.

Κεντρικοί ομιλητές και προσκεκλημένοι για αυτό το σκοπό  ήταν οι: Dino Mujkic, πρόεδρος της “Sarajevo Meeting of Cultures” και η Jana Carkadzic, διευθύντρια της “Sarajevo Meeting of Cultures” που μίλησαν για το πως το ΣΕΡΑΓΕΒΟ έγινε προορισμός 365 μέρες το χρόνο παρά τις αντιξοότητες και χωρίς τα πλεονεκτήματα που διαθέτει η Κρήτη.

Στη συζήτηση  πήραν μέρος  οι: Νεκτάριος Ανδρεαδάκης, δημοτικός σύμβουλος, μέλος της Επιτροπής ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΟΥ, Αντύπας Σηφάκης, επιχειρηματίας, Μιχάλης Βλατάκης, πρόεδρος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, Γιώργος Πλιάκας, αερολιμενάρχης Ηρακλείου, Κώστας Μαρκάκης, διευθυντής CRETAN HOLIDAYS, Ευα Βανιωνάκη Γενική Γραμματέας Ένωσης Αγροτουρισμού Κρήτης,και ο Βαγγέλης Παπανικολάου, πρόεδρος Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης.

Στα αξιωσημείωτα ότι στην εξαιρετική αίθουσα του Π.Κ.Η δεν ” έπεφτε καρφίτσα “.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook