Γράφει ο Κώστας Καντηλιεράκης, επιχειρηματίας, υποψήφιος στο τμήμα μεταποίησης

Αγαπητές φίλες, Αγαπητοί φίλοι,

Αποφάσισα να συμμετάσχω στις εκλογές του ΕΒΕ Χανίων γιατί ο Νομός μας αξίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις επιχειρηματικότητας, να εξελίσσεται, να προοδεύει και αυτό γιατί βρισκόμαστε σε έναν τόπο που μπορεί να δώσει πολλά στους κατοίκους του αλλά και να προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική οικονομία.

Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη εποχή, που ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουμε μπροστά, είναι να καταφέρουν να αναπτυχθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπου είναι οι μόνες που ακόμα κρατάνε ζωντανή την οικονομία της χώρας μας. Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός πρέπει να υπάρχει εξωστρέφια, συνεχής εκπαίδευση και σωστή προβολή των τοπικών επιχειρήσεων και των προϊόντων και των υπηρεσιών που παράγουν.

Με τον Αντώνη Ροκάκη κάναμε ένα μεγάλο βήμα, πήραμε μια σημαντική απόφαση, ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ να βγούμε Μπροστά για τα Χανιά και θα τα καταφέρουμε γιατί Θέλουμε, γιατί Μπορούμε, γιατί Ξέρουμε πως να δουλέψουμε! Αποφασίσαμε να βγούμε μπροστά για πιστεύουμε ότι έχουμε τον τρόπο για την επίτευξη των παραπάνω στόχων.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στις εκλογές της επόμενης εβδομάδας και να μας στηρίξετε, δίνοντας το σύνθημα για μία νέα εποχή για τους επιχειρηματίες και την επιχειρηματικότητα στα Χανιά.

Σας ευχαριστώ θερμά. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook