Την τιμητική τους είχαν διδακτορικοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης καθώς και 4 καθηγητές του Ιδρύματος στους οποιος απονεμήθηκαν διπλώματα και βραβεία αντίστοιχα

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Χανίων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η τελετή Απονομής Διδακτορικών Διπλωμάτων & Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης του Πολυτεχνείου Κρήτης και η απονομή βραβείων σε 4 καθηγητές του Ιδρύματος για το ερευνητικό και διδακτικό τους έργο.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο νέος Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης κ.Ευάγγελος Διαμαντόπουλος ενώ το παρόν στην τελετή έδωσε και ο πρόσφατα αποχωρήσας από το “τιμόνι” του Ιδρύματος, πρώην Πρύτανης Βασίλης Διγαλάκης.

Ο κ. Διαμαντόπουλος, στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ καθηγητών και μεταπτυχιακών και διδακτορικών φοιτητών, τόσο λόγω της πολυετούς και καθημεριν΄ςη συνεργασίας τους αλλά και εξαιτίας του γεγονότος οτι μέσα από αυτή τη σχέση οι καθηγητές αναζωογονούν τις δικές τους γνώσεις.

Ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, ανέφερε οτι οι μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Ιδρύματος ενώ εξέφρασε την ελπίδα οτι πολλοί από αυτούς που θα “καταφύγουν” στο εξωτερικό για να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους, κάποια μέρα θα γυρίσουν πίσω για να αναλάβουν, όπως είπε τα ηνία της χώρας και του Πολυτεχνείου Κρήτης

 

Παραλληλα με την τελετή Απονομής Διδακτορικών Διπλωμάτων & Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης πραγματοποιήθηκε και βράβευση τεσσάρων καθηγητών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Συγκεκριμένα, απονεμήθηκαν:

Βραβείο Αριστείας 2017 στον Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος κ. Νικόλαο Καλογεράκη σε αναγνώριση του ερευνητικού του έργου στον τομέα της Περιβαλλοντικής Βιοτεχνολογίας κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

Βραβείο Εξαίρετης Διδασκαλίας 2017 στον Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης κ. Βασίλειο Κουϊκόγλου σε αναγνώριση του διδακτικού του έργου σε προπτυχιακό επίπεδο.

Βραβείο Διδακτικού/Εργαστηριακού Διδακτικού Έργου μέλους Ε.Ε.Π./Ε.ΔΙ.Π./Ε.Τ.Ε.Π. 2017 στην κ. Ευαγγελία Κρασαδάκη, μέλος Ε.ΔΙ.Π. της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης και στην κ. Ελευθερία Σεργάκη, μέλος Ε.ΔΙ.Π. της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, σε αναγνώριση του διδακτικού τους έργου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook