Γιορτινές “αποδράσεις” στα πανέμορφα Χανιά, με διαμονή στα ανακαινισμένα δωμάτια του ξενοδοχείου Akali. Ξεχωριστές γιορτές, σ’ ένα λαμπερό και γιορτινό χώρο.

Το ξενοδοχείο Αkali σας περιμένει τα φετινά Χριστούγεννα, αλλά και την Πρωτοχρονιά, για να ζήσετε μια ευχάριστη εορταστική διαμονή, σ’ ένα ξεχωριστό, λαμπερό και γιορτινό χώρο!

Τα ανακαινισμένα του δωμάτια, αποτελούν μια ευχάριστη έκπληξη και σας περιμένουν να σας υποδεχθούν με τη ζεστή τους ατμόσφαιρα και το ξεχωριστό design.

Πλήθος παροχών, ευχάριστο περιβάλλον και το καταρτισμένο προσωπικό, συμπληρώνουν ένα μοναδικό πακέτο διαμονής.

Εσείς, απλά επιλέξτε τον ιδανικό τύπο δωματίου ή σουίτας που σας ταιριάζει και ρωτήστε για τις ειδικές εορταστικές τιμές…

Γι’ αυτούς που αναζητούν ένα κοντινό προορισμό, για ολιγοήμερες διακοπές κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα Χανιά αποτελούν μια ιδανική επιλογή.

Βόλτες στα μαγαζιά για ψώνια, στάση στη δημοτική αγορά με τον εορταστικό στολισμό και στο δημοτικό κήπο που φέτος θα είναι επίκεντρο για τα εορταστικά event, καφεδάκι στο παλιό λιμάνι και κοντινές εξορμήσεις στα περίχωρα, για φαγητό, είναι μόνο μερικά πράγματα που μπορεί να κάνει ένας επισκέπτης σας Χανιά.

Ξεχωριστές γιορτές, για ξεχωριστούς ανθρώπους, με ειδικές τιμές διαμονής, στα νέα-ανακαινισμένα δωμάτια του ξενοδοχείου Akali.

Ανακαλύψτε λοιπόν τις προσφορές!

Akali Hotel
Κισσάμου 55, Χανιά
Τηλ.: 28210 92872
Email: reservations@akali-hotel.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook