Η τελευταία πριν τις εκλογές στο ΕΒΕΧ συγκέντρωση του συνδυασμού “Ενωμένοι Επιχειρηματίες” με επικεφαλής τον υποψήφιο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αντώνη Ροκάκη  – Δείτε φωτο και βίντεο

Την πεποίθησή του πως οι επιχειρηματίες των Χανίων, ενωμένοι, θα δώσουν στον συνδυασμό του την δυνατότητα να κάνει τα Χανιά κέντρο επιχειρηματικότητας, εξέφρασε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένοι Επιχειρηματίες»  και υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων , Αντώνης Ροκάκης, μιλώντας στην κατάμεστη από υποψηφίους και άλλους επιχειρηματίες αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΧ.

Προσερχόμενος στην τελευταία – πριν τις εκλογές  για την νέα διοίκηση του ΕΒΕΧ που θα γίνουν στις 11-12-13 Δεκεμβρίου – συγκέντρωση του συνδυασμού, ο κ.Ροκάκης έκανε μια λιτή δήλωση λέγοντας:

 

Παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο γνωστός καλλιτέχνης της κρητικής μουσικής Μανώλης Κονταρός.

«Είμαι εδώ για χατήρι του καλού μου φίλου, του Αντώνη Ροκάκη. Ενός νέου ανθρώπου που έχει δείξει την αξία του μέσα από την πορεία του στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Και πιστεύω ότι θα είναι χρήσιμος για το Επιμελητήριο των Χανίων.» είπε στους δημοσιογράφους ο Μανώλης Κονταρός.

 

Μιλώντας στην εκδήλωση ο Αντώνης Ροκάκης ανέφερε πως σε όλους όσοι συμμετέχουν στον συνδυασμό υπάρχει κάτι κοινό και αυτό είναι η διαπίστωση πως τα Χανιά αξίζουν κάτι το καλύτερο….Πως αξίζουν να βρίσκονται μπροστά, στην αιχμή, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ανέφερε πως ξεκίνησε μια μικρή ομάδα, η οποία πολύ γρήγορα – παρά τις δυσκολίες και την περιρέουσα αρνητική ατμόσφαιρα – έγινε πολύ μεγάλη ….

«Σήμερα αυτό που βλέπω είναι ενωμένους επιχειρηματίες» είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΕΒΕΧ.

 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο Επιμελητήριο που αξίζουν τα Χανιά, κάνοντας λόγο για ένα ανοικτό Επιμελητήριο, χωρίς αποκλεισμούς , ενώ όπως τόνισε οι επιχειρηματίες που  συμμετέχουν στον συνδυασμό γνωρίζουν από επιχειρηματικότητα «έχουν ιδρώσει την φανέλα του μεροκάματου και δεν περιμένουν μια θεσούλα στο Επιμελητήριο»…

Παράλληλα επεσήμανε πως η προηγούμενη διοίκηση δεν ήταν άχρηστη, «έκανε ότι μπορούσε, αλλά μέχρι εκεί»….

«Είμαστε εδώ γιατί ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τα Χανιά καλύτερα» είπε ο Αντώνης Ροκάκης

 

Ολόκληρη η ομιλία του υποψήφιου προέδρου του ΕΒΕΧ Αντώνη Ροκάκη.

Υπενθυμίζεται πως   εκλογές για την ανάδειξη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Χανίων (ΕΒΕΧ)  θα διεξαχθούν την Δευτέρα 11, Τρίτη 12 και Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ στον πρώτο και τον δεύτερο όροφο του κτηρίου του ΕΒΕΧ, στην οδό Ελ. Βενιζέλου, στα Χανιά.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook