Ο Πλατανιάς πραγματοποίησε ίσως την πιο καλή του εμφάνιση επί των ημερών του Μανουέλ Ρόκα στον πάγκο του αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την 4η ήττα του με τον Ισπανό τεχνικό, στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο (2-1).

Στο 25′ ο Κοροβέσης είχε καλή στιγμή με την μπάλα στο σουτ του να κοντράρει στον Χατζιαφί, ενώ στο 29′ ο Σπιριντόνοβιτς με τη βοήθεια της κόντρας στον Ντικαμονά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού ο Κοκκαλάς ήταν ήδη στο έδαφος και δεν μπόρεσε να αποτρέψει το γκολ. Η “απάντηση” του Πλατανιά δεν ήρθε το 32′ με τον Μπούντνικ, ενώ η εικόνα της ομάδας ήταν εξαιρετική στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 61′ ο Ενσικουλού με ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1, αλλά η δεύτερη κίτρινη στο 73′ στον Κοροβέση άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα.

Στο 82′ σε φάση που έμοιαζε ακίνδυνη, ο Γεσίλ εκτέλεσε φάουλ ο Κοκκαλάς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και ο Γκιοατά την έστειλε στα δίχτυα.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά) 
Βοηθοί: Χούσκογλου (Θράκης) – Βασιλόπουλος (Έβρου) 
4ος διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Κίτρινες κάρτες: Στάθης (40’), Κοροβέσης (54’, 73’)
Κόκκινες κάρτες: Κοροβέσης (73’)

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Γκιοατά, Μπανανά, Χατζισαφί (80′ Βουκελάτος), Σιώπης, Κόρμπος, Λάμπρου (65’ Σαραμαντάς), Μασούρας (72′ Γεσίλ), Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι

Πλατανιάς (Μανουέλ Ρόκα): Κοκκαλάς, Στάθης, Στάμου, Ντικαμονά, Βάντερσον, Δημούτσος (90+1’ Πατράλης), Αγγελόπουλος, Ντεβέσα (87′ Γκρζέλτσακ), Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούντνικ (77’ Ουές)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook