Της Ασπασίας Λουπάκη

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω σε όλους τους φίλους και συναδέλφους πως, αποδεχόμενη την πρόταση του Αντώνη Ροκάκη, είμαι Υποψήφια με τον συνδυασμό “ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ” στις επικείμενες εκλογές του Εμπορικού-Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων, 11,12,13  Δεκεμβρίου 2017 στο Τμήμα Μεταποιητικό, Νο.57.
Συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, αναλάβαμε και εξελίξαμε το οινοποιείο “ΚΤΗΜΑ ΛΟΥΠΑΚΗ” σε μια πρότυπη σύγχρονη μονάδα παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας οίνου.  Όλοι όσοι με γνωρίζουν προσωπικά μέσα από την ενασχόληση μου, ξέρουν το πάθος που έχω για την εργασία μου και την πίστη μου στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι. Αυτό με ώθησε να ζητήσω την ψήφο των φίλων και συναδέλφων, δίνοντας και το στίγμα ότι η γυναικεία επιχειρηματικότητα στα Χανιά είναι παρούσα.

Με τον Αντώνη Ροκάκη στο τιμόνι της διοίκησης, μια νέα εποχή ξεκινά για το Επιμελητήριο Χανίων. Μια διοίκηση με στόχους και πρόγραμμα, ικανή για συνεργασίες μέσα και έξω από τη χώρα, αποφασισμένη για εξεύρεση λύσεων και θετικών αλλαγών. Μια διοίκηση που θα επενδύσει στη συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση των επιχειρηματιών, μια διοίκηση ανοιχτή σε όλους.
Σε αυτή την νέα εποχή που ξεκινά για το Επιμελητήριό μας, ζητώ την στήριξή σας. 
Εργατικότητα. Εκπαίδευση. Επαγγελματισμός.
Αρχές που πάντοτε ακολουθούσα στη ζωή μου και στην επαγγελματική μου πορεία.
Η συμμετοχή είναι δύναμη! Σας περιμένω όλους για να οικοδομήσουμε μαζί το Αύριο της επιχειρηματικότητας των Χανίων!

*Η Ασπασία Λουπάκη του Εμμανουηλ είναι Ιδιοκτήτης Κτήματος Λουπάκη, Οινοποιείο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook