Από το πρωί της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου, άνοιξαν οι κάλπες για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του Επιμελητηρίου Χανίων (ΕΒΕΧ) με 290 υποψήφιους τριών συνδυασμών να διεκδικούν τις 31 θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ψηφοφορία διεξάγεται το τριήμερο Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα στο κτίριο του ΕΒΕΧ και είναι ηλεκτρονική με αποτέλεσμα να είναι γρήγορη.

Μάλιστα την Τετάρτη, τελευταία ημέρα, οι κάλπες κλείνουν επίσης στις 7 το απόγευμα και περίπου τρεις ώρες μετά αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των παρατάξεων, ενώ για τους σταυρούς των υποψηφίων θα χρειαστούν περισσότερες ώρες και πιθανόν  η οριστική καταμέτρηση των σταυρών να ολοκληρωθεί το πρωί της Πέμπτης.

Στις εκλογές συμμετέχουν οι εκλογείς που είναι εγγεγραμμένοι στους οριστικούς εκλογικούς καταλόγους που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου μετά την καταχώρηση των εκπροσώπων των εταιρειών.

Οι εκλογείς ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα μόνο μία φορά και στο τμήμα που ανήκουν, σημειώνοντας μέχρι τρεις (3) σταυρούς προτίμησης.

Ποιοι διεκδικούν την ψήφο των επιχειρηματιών του νομού Χανίων

Ο Συνδυασμός του κ. Νίκου Βουρλάκη «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση» κατεβαίνει με 25 υποψηφίους, ο Συνδυασμός του κ. Γιάννη Μαργαρώνη «Νέα Πορεία» με 110 υποψηφίους και ο Συνδυασμός του κ. Αντώνη Ροκάκη «Ενωμένοι Επιχειρηματίες», αποτελείται από μία όμαδα 155 υποψηφίων.

Ακολουθούν αναλυτικά τα ονόματα των υποψηφίων:  

Συνδυασμός: «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»

Επικεφαλής: ΒΟΥΡΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 

 

Συνδυασμός: «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ»

Επικεφαλής: ΡΟΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Συνδυασμός: «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» 

Επικεφαλής: ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook