Συνελήφθη, 41χρονος ημεδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο  Ηράκλειο

Συνελήφθη, χθες το  απόγευμα, σε περιοχή του  Δήμου  Ηρακλείου  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, 41χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στα πλαίσια συντονισμένων ενεργειών και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων,πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί συντονισμένη επιχείρηση,  από αστυνομικούς της  ανωτέρω Υπηρεσίας..

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης αφού εντοπίστηκε ο 41χρονος να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, ακινητοποιήθηκε και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο και στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευασία  η οποία περιείχε  614 γραμμάρια κάνναβης.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη 120 γραμμάρια κάνναβης .

Επιπλέον κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης  Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ηρακλείου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook