Με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2017 η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Χώρα Σφακίων.

Για 5η συνεχή χρονιά τα Σφακιά υποδέχτηκαν τα Χριστούγεννα με μία φαντασμαγορική εκδήλωση στην οποία, με πολύ δουλειά και μεράκι, ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Σφακίων «Τα Σφακιά», σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο και τον Δήμο Σφακίων κατάφεραν να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους.

Η βραδιά ξεκίνησε με την ομάδα των Άη Βασίληδων του Santa Run που έφτασε στην κεντρική πλατεία με σφυρίχτρες και σημαίες και έδωσε χρώμα αλλά και το έναυσμα για την εκκίνηση της εκδήλωσης.

 
 
 

 

Πρώτος στη σκηνή ανέβηκε ο Γιώργος Μάγος για το πρώτο μουσικό μέρος της εκδήλωσης στο οποίο τραγούδησε γνωστές μουσικές επιτυχίες, με το κοινό να χορεύει στον ρυθμό των τραγουδιών και τους Santa Run να ξεσηκώνουν τον κόσμο. 

 
 

Λίγη ώρα μετά, στο διάλειμμα, πήρε το μικρόφωνο ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Γιάννης Ζερβός, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, την ομάδα των Αη Βασίληδων του Santa Run καθώς και τους καλλιτέχνες και ευχαρίστησε τον μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης, την οικογένεια Βαρδινογιάννη και την MOTOR OIL. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και μέλη του Συλλόγου «Ορίζοντα» που έκαναν συλλογή δειγμάτων από εθελοντές δότες μυελού των οστών, τους οποίους επίσης ευχαρίστησε ο κ. Γ. Ζερβός, ενώ προέτρεψε τον κόσμο να συμμετάσχει στη δράση.

 

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Σφακίων άρχισε μαζί με το κοινό την αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση του δέντρου.

 
 

 

Αμέσως μετά ξεκίνησε η συναυλία με τον αγαπημένο σε όλους καλλιτέχνη, Θάνο Καλλίρη, ο οποίος με παλιές και νέες αγαπημένες επιτυχίες διασκέδασε τον κόσμο για πάνω από δύο ώρες, ενώ μικροί και μεγάλοι χόρευαν και διασκέδασαν αγκαλιά με τους Αη Βασίληδες.

 
 
 
 

 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης η ομάδα του Santa Run μοίρασε δώρα σε όλους τους μικρούς επισκέπτες της βραδιάς ενώ υπήρχε μπουφές με πλούσια εδέσματα για όλο τον κόσμο.

Ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Επαρχίας Σφακίων ευχαριστεί θερμά όλους όσοι βοήθησαν για αυτήν την όμορφη διοργάνωση και τα τοπικά ΜΜΕ της Κρήτης για την υποστήριξή τους. 

Ειδικότερα όμως, ευχαριστεί την εταιρεία MOTOR OIL Hellas και τον κ. Βαρδή Βαρδινογιάννη, ο οποίος κάθε χρόνο με τη συνεισφορά του συμβάλλει στην υλοποίηση της μεγάλης αυτής εκδήλωσης για τα Σφακιά.    

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook