Την Τρίτη θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία του ΑΟΧ/Κισσαμικού για το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τη Δόξα Δράμας (16/12, 15:00).

Το ματς με τη Σπάρτη άφησε με πολλά προβλήματα την ομάδα αφού αποχώρησαν τραυματίες οι Ξύδας, Λέο και Σάλιακας και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν μπορούν να τεθούν στη διάθεση του Γιώργου Πετράκη, ενώ ακόμη δεν έχει επιστρέψει ο Σελινιωτάκης, που ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα τη Δευτέρα.

Η ενημέρωση της ομάδας για την προπόνηση αναφέρει τα εξής:

Την προσοχή της στο παιχνίδι του Σαββάτου (16/12) με τη Δόξα Δράμας στρέφει πλέον η ομάδα μας μετά την εντός έδρας ήττα από τη Σπάρτη, σε ένα ματς που υπήρξαν τρεις αναγκαστικές αλλαγές.

Τη Δευτέρα η προπόνηση περιλάμβανε αποθεραπεία με τρέξιμο σε χαλαρούς ρυθμούς και ενεργοπαθητικές ασκήσεις για όσους έπαιξαν βασικοί (και για τις δυο πρώτες αλλαγές) και οι υπόλοιποι έκαναν 65′ προπόνηση με αερόβιες ασκήσεις με μπάλα, τελειώματα στην εστία και υποομαδική τακτική.

Ο Σελινιωτάκης άρχισε τρέξιμο, κάνοντας ατομικό πρόγραμμα, ενώ δεν προπονήθηκαν οι Ξύδας, Λέο και Σάλιακας, που αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών από το ματς με τη Σπάρτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook