Στο πνεύμα των εορταστικών ημερών έσκασε ως είδηση βόμβα η παρουσία του Άγιου Βασίλη στον Αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού.

Η γνήσια κατασκευή με αυθεντικά, αλλά και ανθεκτικά υλικά των κρητικών Κατσούνων σε συνδυασμό με την καμπάνια που τις ταξίδεψε μέχρι το Hollywood, έκαναν τον Άγιο Βασίλη να υποκύψει στις φήμες και να θέλει να αποκτήσει τη δική του Γνήσια Κρητική Κατσούνα. Έτσι φέτος ο Άγιος Βασίλης αποφάσισε να θέσει ως φετινή του αφετηρία για την διανομή των δώρων το όμορφο νησί της Κρήτης.

Στην νέα Καμπάνια από τις «Χειροποίητες Κρητικές Κατσούνες, Κρητικά Μπαστούνια» γίνεται μια προσπάθεια μέσα σε όλο αυτό το εορταστικό κλίμα των ημερών, να κάνουν τους μεγαλύτερους ανθρώπους να χαίρονται τα Χριστούγεννα όπως τα παιδιά.

Όπως επισημαίνεται στην καμπάνια τους δεν χρειάζεται να πιστέψουμε ξανά στον Άγιο Βασίλη, αλλά πρέπει να αφεθούμε στο πνεύμα τον ημερών. Ας αλλάξουμε όλοι χαμόγελα, ευχές και δώρα. Τα Χριστούγεννα είναι για όλους και  δεν έχουν ηλικία… Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι κάποια στιγμή οι ρόλοι αντιστρέφονται στη ζωή μας και φτάνει η στιγμή που οι άνθρωποι μας στηρίζουν σε όλη μας τη ζωή, θέλουν κι αυτοί πλέον τη δική μας στήριξη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook