Η κ. Ρουγγέρη, περιστοιχισμένη από παιδιά, αφηγήθηκε με τον μοναδικό της τρόπο το «Παραμύθι χωρίς Όνομα», μια δική της διασκευή στο γνωστό βιβλίο της Πηνελόπη Δέλτα.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου το ΜΦΙΚ φιλοξένησε στη σκηνή της αίθουσας πολυμέσων την αγαπημένη μικρών και μεγάλων Κάρμεν Ρουγγέρη, σε μια εκδήλωση γεμάτη τρυφερότητα, παιδικό ενθουσιασμό και διδακτικό περιεχόμενο. Την εκδήλωση προλόγισε η κ. Λένα Μπορμπουδάκη, Διευθύντρια της Έκθεσης ΜΦΙΚ, η οποία ευχαρίστησε θερμά την κ.Ρουγγέρη για την άμεση ανταπόκρισή της στο κάλεσμα του μουσείου, υπογραμμίζοντας τη συμβολή της στον χώρο του πολιτισμού.

Η κ. Ρουγγέρη, περιστοιχισμένη από παιδιά, αφηγήθηκε με τον μοναδικό της τρόπο το «Παραμύθι χωρίς Όνομα», μια δική της διασκευή στο γνωστό βιβλίο της Πηνελόπη Δέλτα. Μετά το τέλος της εκδήλωσης η κ. Ρουγγέρη, ενθουσιασμένη από τη θερμή υποδοχή και τον χώρο που τη φιλοξένησε, παρέμεινε στο Μουσείο, μίλησε και φωτογραφήθηκε με τους μικρούς της θαυμαστές αλλά και με τα στελέχη του μουσείου. Έφυγε με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει σύντομα!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 Χρόνων της Έκθεσης ΜΦΙΚ.

Η επόμενη επετειακή εκδήλωση του Μουσείου είναι η προβολή της ταινίας “Les Oiseaux de Passage” (Διαβατάρικα Πουλιά) που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 18.30 στην αίθουσα πολυμέσων του ΜΦΙΚ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook