Η “Θύρα 7 Χανίων” με μία μακροσκελή ανακοίνωση κατηγορεί τον Πλατανιά ότι αρνήθηκε να παραχωρήσει εισιτήρια στη θύρα 4 για το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Από την πλευρά της η χανιώτικη ΠΑΕ “απαντά” ότι η απόφαση για μη παραχώρηση εισιτηρίων σε φιλάθλους του Ολυμπιακού πάρθηκε από την Αστυνομία.

Η ανακοίνωση της “Θύρας 7 Χανίων”:

Σήμερα πληροφορηθήκαμε με μεγάλη μας στεναχώρια, ότι η ΠΑΕ Πλατανιάς, αρνήθηκε την παραχώρηση εισιτηρίων στο κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στη Θ.4 του γηπέδου των Περιβολίων χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο και αιτία για το παιχνίδι κυπέλλου στα Χανιά με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας στις 20/12/17, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι δεν ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

Οπως έχει φανεί άλλωστε, εμείς σαν σύνδεσμος Χανίων τόσο καιρό σεβόμενοι τη συνεργασία που είχαμε με άτομα της ΠΑΕ Πλατανιάς στο θέμα εισιτηρίων στα παιχνίδια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στα Χανιά και λόγω της καταγωγής της ομάδας, δεν είχαμε πάρει θέση για τα ψέματα και την κατάσταση που δημιουργήθηκε πέρσι εναντίον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ, μη θέλοντας να δημιουργηθούν θέματα με συντοπίτες μας και να σταμπαριστούν άτομα και να κολλήσουν ρετσινιές.

Δυστυχώς όμως σήμερα ο κόμπος έφτασε στο χτένι του…

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ, ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΟΥ, ΠΟΥ ΠΕΡΣΥ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΞΑΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ SUPER LEAGUE ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΟΦΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΟΦΗ ΕΧΕΙ, ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΝ ΤΟΠΟΣ.

ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΩΘΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΜΦΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ‘ΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ παε πλατανιάς ΣΚΑΨΑΤΕ ΤΟ ΛΑΚΟ ΣΑΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ… ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ-ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΩΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ…

ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ… ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ!

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΘΥΡΑ7 7!

ΧΑΝΙΑ ΘΥΡΑ 7-1985

ΥΓ1… ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ παε πλατανιάς, ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ… ΧΑΡΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ… ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ΥΓ2… ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook