Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς – Εντυπωσιακά τα πυροτεχνήματα – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Με τη φωτοδότηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς το απόγευμα της Τρίτης, ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Χανίων, που θα διαρκέσουν έως και τα μέσα του Γενάρη. 

Η πλατεία όπου παραδοσιακά τοποθετείται το χριστουγεννιάτικο δέντρο, κατακλύστηκε απο πολίτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων πήγαν με τα παιδιά τους, περιμένοντας την αντίστροφη μέτρηση απο τον Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα.

Προηγήθηκαν μελωδίες απο την Φιλαρμονική του Δήμου και χαιρετισμός του Δημάρχου, ενώ ακολούθησε συναυλία απο την Βάλια Αλεξίου.
Τον ρυθμό έδωσε η ομάδα Red Action Team του Santa Run.

 
 
 
 
 
 

Η Κappa Studies  μοίρασε λουκουμάδες σε όλους και οι Χανιώτισσες Μαμάδες δημιούργησαν τη «Χριστουγεννιάτικη Γωνιά» στο κιόσκι του Δήμου με τον Mickey και τη Minnie να φορούν τα γιορτινά τους και να υποδέχονται τα παιδιά, να φωτογραφίζονται, να μοιράζουν δωράκια και κάρτες από τις τοπικές επιχειρήσεις του Νομού με τις καλύτερες ευχές.

 

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Χανίων, η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. Κ.Α.Μ., ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Δημ. Αγοράς και οι Χανιώτισσες Μαμάδες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook