Με 3 Gold και 1 Silver βραβείο έκλεισε η βραδιά για το BestPrice.gr

Συνολικά 4 βραβεία κατέκτησε το BestPrice.gr στα E-volution Awards 2018 που διοργανώθηκαν την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου από το Marketing Week και την Boussias Communications σε μία θεαματική τελετή βράβευσης στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου. 

Το BestPrice.gr απέσπασε 3 Gold βραβεία στις κατηγορίες “Best in B2B”, “E-commerce Platforms” και “Design – Aesthetics” για τις βέλτιστες πρακτικές στις τεχνολογικές εφαρμογές και υπηρεσίες που προσφέρει στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, καθώς και τον πρωτότυπο σχεδιασμό του. Παράλληλα, κατέκτησε Silver βραβείο στην κατηγορία “Τεχνολογική Καινοτομία” για την πρωτοποριακή τεχνολογία των υπηρεσιών του. 

Τα Evolution Awards 2018 πραγματοποιήθηκαν για 7η συνεχόμενη χρονιά υπό την αιγίδα του ELTRUN, του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και του GRECA, του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, με σκοπό την επιβράβευση των βέλτιστων και καινοτόμων πρακτικών στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

Το BestPrice.gr είναι ο πιο γρήγορος, έξυπνος και ασφαλής τρόπος online αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα που ενώνει brands, ηλεκτρονικά καταστήματα και καταναλωτές. Λειτουργεί από το 2011 και ανανεώθηκε πλήρως το 2016. To BestPrice αποτελεί προϊόν της Phaistos Networks Α.Ε.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook