Πήρε τις ψήφους των εκλεγμένων τριών συνδυασμών – Για “προσωπικά και πολιτικά σύμφέροντα” κάνει λόγο ο Μηνάς Μελισσείδης

Συνεδρίασε η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και η οποία ανέδειξε κατα πλειοψηφία ως νέο πρόεδρο τον Μανόλη Αλιφιεράκη.

Συγκεκριμένα ο κ. Αλιφιεράκης έλαβε 18 ψήφους (14 απο την παράταξή του, δύο απο την παράταξη του κ.Σφυρή και δύο απο την παράταξη του κ.Φασουλάκη).

Ο Μηνάς Μελισσείδης ο οποίος έλαβε 13 ψήφους σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

“Επιβεβαιώθηκε, δυστυχώς, το αποτέλεσμα της συμφωνίας των προηγούμενων ημερών, για τη δημιουργία του “Επιμελητήριου των πολλών ” που αφήνει εκτός 2.544 ενεργά μέλη που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Παρά την μάταιη προσπάθεια (λίγων δυστυχώς) εκλεγμένων της παράταξης του κου Αλιφιεράκη, να τον μεταπείσουν.

Η Καρέκλα νίκησε. 
Τα προσωπικά και πολιτικά συμφέροντα μπήκαν “μπροστά” από το συμφέρον του Επιμελητηρίου και των επιχειρηματιών που τις προηγούμενες μέρες αξίωσαν μια συλλογική διοίκηση συνεργασίας.

Δεν το βάζουμε κάτω. Δεν τα παρατάμε. 

Ανανεώνουμε την υπόσχεση μας στα μέλη μας ότι η ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ, η παράταξη μας, θα συνεχίσει να εργάζεται για το συμφέρον του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. 

Ακόμα πιο σκληρά, με ακόμη περισσότερο πάθος κι επιμονή.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook