Μερικώς ικανοποιημένος παρουσιάσθηκε στη συνέντευξη τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος, λέγοντας ότι στόχος της ομάδας του θα είναι πάντα η νίκη, αλλά την παρούσα στιγμή και ο βαθμός κόντρα στον Ατρόμητο είναι καλός. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη. 

Στις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε: «Θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα με υγεία. Το ποδόσφαιρο να βρει ξανά το δρόμο του για να μπορούμε να το χαρούμε όλοι. Για εμάς ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για δύο λόγους. Ο πρώτος ότι δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση, καθώς με αυτά παιδιά που θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι καθώς καταθέτουν πάντα τη ψυχή τους, μετά τα μπαράζ πήγαμε για προετοιμασία και αμέσως για τον αγώνα της πρεμιέρας.

Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα με παίκτες και προπονητή που έχει δουλέψει πολύ. Εμείς παρά αυτό το μειονέκτημα ανταπεξήλθαμε στις δυσκολίες και νομίζω ότι το σκορ μας αδικεί. Ξεκινήσαμε καλά όμως σε μια ανύποπτη φάση δεχθήκαμε το γκολ και μας πήρε από κάτω. Χάσαμε τη μπάλα αμέσως μετά και σταθήκαμε τυχεροί που δεν δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί και παρά του ότι είμαστε ευχαριστημένοι μόνο με τις νίκες, ο βαθμός είναι καλός. Μας περιμένει πολύ δουλειά η κατηγορία είναι δύσκολη και δεν έχει καμία σχέση με τη Β΄ εθνική. Είχαμε ψηλά τον ενθουσιασμό και τώρα στη διακοπή θα πρέπει να δουλέψουμε έτσι ώστε να είμαστε τόσο καλοί όσο θέλουμε. Χαιρόμαστε να παίζουμε σε τέτοιο γήπεδο με τέτοιο κόσμο και έχουμε υποχρέωση να πάμε την ομάδα ψηλά με δουλειά και έργα και όχι με δηλώσεις. Αν η διακοπή για εμάς θα είναι μεγαλύτερη θα είναι ευχής έργο γιατί θα μπορέσουμε να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο.

Έχουμε να δώσουμε και άλλα και σαν παίκτες και σαν ομάδα. Έχουμε δουλέψει καιρό μαζί και ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλο. Το ίδιο θέλουμε και για τους παίκτες που θα πάρουμε. Έχω πει ξανά ότι φέτος ο ΟΦΗ θα έχει ταχύτητα και φυσική κατάσταση. Φροντίζουμε να παίρνουμε γρήγορους παίκτες και αν το καταφέρουμε θα είμαστε έτοιμοι όπως θέλουμε».

Ερωτηθείς για τις επόμενες μετεγγραφές που έχει να κάνει η ομάδα του, ανέφερε: «Θα γίνουν κινήσεις στις μετεγγραφές, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ακόμα τίποτα. Ο Πιουσέλ είναι εδώ, τον δοκιμάζουμε και θα δούμε. Μετεγγραφές κάνουμε εκεί που πονάμε και όχι για να κάνουμε. Μέχρι τώρα για όλες που έχουν γίνει είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πριν τα μπαράζ είχαμε έναν σχεδιασμό που πήγε πίσω. Θα πρέπει να έχουμε ένα ρόστερ με παίκτες για σκέψη μόνο για το ποδόσφαιρο».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Δώνης τόνισε: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και να μην υπάρχουν προβλήματα σαν αυτά που υπήρχαν τόσες ημέρες, ώστε το ποδόσφαιρο να κερδίσει και να έρχεται ο κόσμος. Νομίζω ότι η έναρξη του πρωταθλήματος και για τις δύο ομάδες ήταν δύσκολη καθώς δεν ξέραμε αν θα παίζαμε.

Εμείς άσχετα με τα φιλικά παιχνίδια που δώσαμε και σε κάποια ήμασταν καλοί, ενώ σε κάποια άλλα όχι, κριτήριο για μια καινούργια ομάδα είναι τα επίσημα παιχνίδια. Γενικά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε ευρύ αποτέλεσμα με τις ευκαιρίες που κάναμε και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δεν το κάναμε όμως και μετά ήταν λογικό να το παλέψει ο ΟΦΗ, ενώ εμείς ήμασταν άτολμοι με λάθη και ιδιαίτερα ανασταλτικά στο χώρο του κέντρου, όπου δεν κόβαμε και δίναμε χώρο στον ΟΦΗ με αποτέλεσμα να κάνει φάσεις να βάλει το γκολ και πήρε τον πόντο.

Για εμάς η διακοπή θα είναι καλή για να δούμε τι δεν πήγε καλά στο σημερινό παιχνίδι για να το διορθώσουμε και να παρουσιάσουμε μια καλή ομάδα, καθώς οι καλές ομάδες δεν φτιάχνονται ούτε με λόγια, ούτε με μετεγγραφές, αλλά με δουλειά».