Μεγάλο bazzar με εκπώσεις έως 20%, σε χριστουγεννιάτικα στολίδια, διακοσμητικά, δέντρα, λαμπάκια. Christmas sales στο Simple City έως τις 24 Δεκεμβρίου.

Για λίγες μέρες ακόμα, όλα τα χριστουγεννιάτικα στολίδα και διακοσμητικά – 20%, αλλά και δέντρα, λαμπάκια -15%.

Και φέτος, το γνωστό πολυκατάστημα SIMPLE CITY υποδέχεται τα Χριστούγεννα, προσφέροντας μας δεκάδες προτάσεις, για να δημιουργήσουμε τη δική μας, ξεχωριστή, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία με είδη διακόσμησης για το σπίτι, έξυπνες και εντυπωσιακές λύσεις για το γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αλλά και πολλά χριστουγεννιάτικα είδη όπως δέντρα, στολίδια, λαμπάκια και η λίστα δεν έχει τελειωμό… Όλα σε πολύ προσιτές τιμές και με άριστη ποιότητα.

Τις εκπλήξεις τις αφήσαμε για το τέλος… Στο Simple City αυτή την εποχή “τρέχουν” 2 διαγωνισμοί. Λάβετε μέρος και ίσως είστε ένας από τους τυχερούς:  

1ος Διαγωνισμός: Με αγορές άνω των 10 ευρώ, συμμετέχετε στην κλήρωση για 10 δωροεπιταγές των 50 ευρώ που θα κληρωθούν στις 31 Δεκεμβρίου.

 2ος Διαγωνισμός: Όσοι από εσάς ακολουθήσετε το Simple City στο Facebook (https://www.facebook.com/simplecity.gr/) και στο Instagram (simplecitygreece) μέχρι τις 31 Μαρτίου θα λάβετε μέρος την κλήρωση μίας δωροεπιταγής αξίας 500 ευρώ!

Και για να μην ξεχνιόμαστε… Στο Simple City θα βρείτε καθημερινά, νέες παραλαβές σε λευκά είδη, έπιπλα, μικροεπίπλα, ηλεκτρικά είδη και προϊόντα για την οργάνωση σπιτιού.

Δευτέρα-Παρασκευή: 9.00 – 21.00 και το Σάββατο: 9.00 – 17.00 (μόνο μέχρι τέλος Δεκεμβρίου).

Μια επίσκεψη στο Simple City, θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά στα Χριστούγεννα…

Simple City
Κόμβος Μουρνιών, Χανιά
Τηλ.: 28210 99411 – 99421
email: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook