Εξώδικα κατά του Ιούλιου Συναδινού από  πολίτες που καλούνται για κατάθεση  στο πλαίσιο της Εισαγγελικής έρευνας για το έργο που έμεινε στα μπετά αλλά… πληρώθηκε

Οκτώ μήνες από την  κατάθεση στον Εισαγγελέα Χανίων της μήνυσης κατά παντός υπεύθυνου από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό για το θέμα του ποδηλατοδρομίου Χανίων και η δικαστική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Flashnews.gr, η δικαστική έρευνα αφορά σε όλα τα επίπεδα και σε κάθε κατεύθυνση για το  «Ολυμπιακό» έργο του ποδηλατοδρομίου στα Καθιανά Ακρωτηρίου το οποίο, όχι μόνο πληρώθηκε με σχεδόν 3,5 εκατομμύρια ευρώ χωρίς να έχει ολοκληρωθεί, αλλά επιπλέον έχει και κατασκευαστικές ατέλειες αφού η πίστα είναι μικρότερη από τις κανονικές προδιαγραφές.

Μάλιστα ο σχετικός φάκελος έχει αποσταλεί από την Εισαγγελία Χανίων, στην αρμόδια Δικαστική αρχή της Αθήνας και ήδη έχουν γίνει κλήσεις, σε εμπλεκόμενα με το έργο πρόσωπα, προκειμένου να καταθέσουν στην δικαστική έρευνα η οποία έχει τον χαρακτήρα της «κατεπείγουσας ανάκρισης».

Στο μεταξύ, κάποιοι από τους εμπλεκόμενους , αποστέλλουν εξώδικα κατά του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού γεγονός που προκάλεσε την οργή του κ. Συναδινού, όπως φαίνεται και από την σχετική του ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στις 11 Δεκεμβρίου,  στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Αντί να στέλνουν εξώδικα στον ΓΓΑ με χαρακτηρισμούς… Μετά την κατάθεση της ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ για το ποδηλατοδρόμιο Χανίων, από τον ΓΓΑ το 2017, κατά παντός υπευθύνου για διασπάθιση δημόσιου χρήματος και βλάβη του δημοσίου συμφέροντος και του ελληνικού αθλητισμού, έχει ξεκινήσει η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Όποιος έχει να πει κάτι γι αυτή την υπόθεση ή για πράξεις παραλαβής ενός ΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ αλλά ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ, μπορεί να απευθύνεται στις αρμόδιες δικαστικές αρχές. 
Έχουμε και λέμε:
ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ με πίστα ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ των προδιαγραφών. 
ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ επισήμως με βούλες και υπογραφές
ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΗΚΕ επισήμως με βούλες και υπογραφές (3.638.000 ευρώ)
Ενα ΓΙΑΠΙ αξίας 3,6 εκατ. ευρώ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ;»

Σε ότι αφορά στο μέλλον του ποδηλατοδρομίου – γιαπί των Χανίων, σύμφωνα με πληροφορίες, πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η δικαστική έρευνα και η τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμμοτήτων, προκειμένου στην συνέχεια να εξεταστεί η δυνατότητα τεχνικών παρεμβάσεων για ζημιές και κακοτεχνίες και η χρηματοδότηση της ολοκλήρωσης του έργου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook