Τσάι από βότανα είναι η μυστική βάση της ειδικής δίαιτας που ακολουθεί για να παραμένει σε φόρμα και στην εξουσία ο Iταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όπως αποκάλυψε το περιοδικό Chi, επικαλούμενο προσωπική συνομιλία του Καβαλιέρε σε επίσημο δείπνο σε εστιατόριο του Μιλάνου.

Σύμφωνα με τον 74χρονο πρωθυπουργό , το εν λόγω τσάι, βασικό συστατικό της ειδικής διατροφής που ακολουθεί, είναι αυτό που του επέτρεψε να χάσει 4 κιλά σε λιγότερο από μία εβδομάδα, τα αποτελέσματα της οποίας έκαναν την εφημερίδα La Repubblica να γράψει ότι πλέον ο πρωθυπουργός \”έχει μείνει πετσί και κόκαλο\”.

Όπως αναφέρει το Έθνος, η ματαιοδοξία του Μπερλουσκόνι να δείχνει πάντα σε φόρμα και νεότερος από την πραγματική του ηλικία, τον έχει οδηγήσει πολλές φορές σε ακρότητες, όπως το 2004 που υποδέχθηκε το τότε πρώτο ζευγάρι της Βρετανίας, τον Τόνι Μπλερ με τη σύζυγό του, Σερί, στην βίλα του στη Σαρδηνία φορώντας μπαντάνα για να κρύψει την εμφύτευση μαλλιών που μόλις είχε κάνει. Επιπλέον δύο καλοκαίρια πριν, ο Καβαλιέρε είχε πληρώσει την Γκερτρούντ Μιτερούτζνερ φον Γκούγκενμπεργκ και ολόκληρη την ιατρική της ομάδα από μια ιδιωτική κλινική στα βουνά του Νότιου Τιρόλο, για να τον επαναφέρουν σε φόρμα με ασκήσεις και καθημερινή διατροφή με μούσλι. Μέρος της ειδικής αυτής \”θεραπείας\”, η οποία είχε ως στόχο να \”αδυνατίσει και να ενεργοποιήσει ξανά τον μεταβολισμό του\”, ήταν τακτικά κλύσματα και ασκήσεις χαλάρωσης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook