Ο Απόστολος Παπαστάμος σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχει συνηθίζει να “σπάει” τα χρονόμετρα και το ίδιο έπραξε και στην Κοπεγχάγη.

Η δεύτερη μέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης 25άρας πισίνας κύλησε ιδανικά για τον αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στα 400μ. Μικτή ατομική με 4:18.53 (το προηγούμενο ήταν 4:19.27).

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Μια νέα εξαιρετική επίδοση κατάφερε να πετύχει ο Απόστολος Παπαστάμος στο αγώνισμα των 400μ. μικτή ατομική στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης 25άρας πισίνας που πραγματοποιείται στην Κοπεγχάγη. Ο 16χρονος πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κολύμπησε την Πέμπτη το πρωί σε 4:18.53, επίδοση που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων, καθώς το προηγούμενο ήταν 4:19.27.

Η επίδοση του Παπαστάμου ήταν εξαιρετική, χαρίζοντας του την 21η θέση στη γενική κατάταξη, ανάμεσα σε 26 αθλητές από όλη την Ευρώπη. Φυσικά, θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι ο μικρότερος που αγωνίστηκε και, εξάλλου, είναι χαρακτηριστικό ότι πρώτος στα προκριματικά αναδείχτηκε ο 26χρονος Ούγγρος, Πίτερ Μπέρνεκ.

Ο Παπαστάμος θα αγωνιστεί την Παρασκευή στο τελευταίο του αγώνισμα που είναι τα 200μ. μικτή ατομική.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook