Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά τους 353 επιχειρηματίες που εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στην παράταξη «Σύγχρονο – Ανεξάρτητο Επιμελητήριο”…

Δήλωση του νέου Γραμματέα της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονο – Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» κ. Μανώλη Σφυρή.

“Με την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου προέδρου του Επιμελητηρίου και νέας Διοικητικής Επιτροπής, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά τους 353 επιχειρηματίες που εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στην παράταξη «Σύγχρονο – Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» καθώς και τους 31 υποψηφίους. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου, σε όλο αυτόν τον αγώνα

Όπως επανειλημμένως είπα, τόσο πριν τις εκλογές, όσο και μετά, η περίοδος που διανύουμε έδωσε από μόνη της τέλος στις πανίσχυρες αυτοδυναμίες. Οι εποχές ζητούν συνεργασίες, κάτι που έδειξε και η κάλπη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Η συμφωνία μου με τους κ.κ. Αλιφιεράκη και Φασουλάκη έγινε με γνώμονα το συμφέρον των μελών του Επιμελητηρίου και του θεσμού.  Τόσο από τη θέση του Γραμματέα της Διοικητικής Επιτροπής την πρώτη διετία, όσο και από τη θέση του Προέδρου τη δεύτερη, και τη στήριξη του συνόλου των μελών των τριών παρατάξεων, δεσμεύομαι να εργαστώ σκληρά, στηριζόμενος στην πολύχρονη εμπειρία μου και την εργατικότητά μου, για να καρποφορήσουν ξανά οι κόποι του επιχειρηματικού κόσμου του Νομού Ηρακλείου.

Η παράταξη «Σύγχρονο  – Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» θα εξακολουθήσει να εργάζεται για το καλό της επιμελητηριακής κοινότητας του τόπου μας.

Μανώλης Σφυρής”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook