Εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 13 έως 15 Δεκεμβρίου 2017. 

Στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου συμμετείχε ο ενωτικός συνδυασμός «Επιχειρηματική Ανάπτυξη Ρεθύμνης», με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γεώργιο Γιακουμάκη. 

Ο συνδυασμός έλαβε το σύνολο της σταυροδοσίας που άγγιξε τους 915 σταυρούς προτίμησης. 

Στο ψηφοδέλτιο συμμετείχαν 35 υποψήφιοι, από τους οποίους εκλέχθηκαν οι 21. Στις επόμενες ημέρες θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία για την εκλογή της νέας επταμελούς Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης υπό την προεδρία του κ. Γεωργίου Γιακουμάκη.

Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών έχουν κατά Τμήμα, ως εξής:

Με βάση τα ανωτέρω, οι είκοσι μία (21) έδρες του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, δηλαδή : 

  • Οι 6 του Εμπορικού Τμήματος 
  • Οι 5 του Μεταποιητικού Τμήματος 
  • Οι 4 του Τουριστικού Τμήματος 
  • Οι 6 του Τμήματος Υπηρεσιών 

κατανέμονται στους υποψηφίους του Συνδυασμού «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ». 

Σύμφωνα με την παρ. 7 του άρθρο 73 του Ν. 4497/2017, ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ο κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ 

Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ».

Με βάση τον αριθμό των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβε κάθε υποψήφιος, ΜΕΛΗ του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης ανακηρύσσονται οι κατωτέρω κατά Τμήμα: 
 1.  ΕΜΠΟΡΙΚΟ TMHMA

Από το Συνδυασμό «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ»

2.  ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΟ TMHMA

Από το Συνδυασμό «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ»

3.  ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ TMHMA

Από το Συνδυασμό «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ»

 

 

 

4.  ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ TMHMA

Από το Συνδυασμό «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ»

Η πρώτη δήλωση του προέδρου επιμελητηρίου Ρεθύμνης κ.Γεωργίους Γιακουμάκη

Μέσα στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συγκυρίες πραγματοποιήθηκαν στις 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου 2017 οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης. 

Σ’ αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, η ανάγκη για ενότητα, συσπείρωση και κοινές δράσεις, προκειμένου να στηριχθεί ο ρόλος της μικρομεσαίας επιχείρησης που αφανίζεται, είναι περισσότερο από πασιφανής.

Οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις σήμερα χρειάζονται ένα ισχυρό, αποφασιστικό, συσπειρωμένο Επιμελητήριο να παλέψει γι’ αυτούς, να διεκδικήσει λύσεις, να μπει μπροστάρης για να ταρακουνήσει το Κράτος, να βγούμε από το τέλμα για να έλθει ανάκαμψη και ανάπτυξη.

Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Χωρίς παρωπίδες, χωρίς ταυτότητες, χωρίς εγωισμούς, όλοι ενωμένοι δίνουμε τη μάχη για την επιβίωση της επιχείρησης και του επαγγελματισμού στο Ρέθυμνο.

Με τα δεδομένα αυτά, καταρτίσαμε ένα ενιαίο, κοινό ψηφοδέλτιο, στο οποίο έδωσαν το παρόν όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου και επικυρώθηκε από το εκλογικό σώμα. 

Πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα δικαιώσει τις προσδοκίες της Ρεθεμνιώτικης επιχειρηματικότητας. 

Το στοίχημα της νέας διοίκησης είναι να μπορέσει η Ρεθεμνιώτικη επιχειρηματικότητα να σταθεί στα πόδια της, να μην επιτρέψουμε να πάνε χαμένοι οι κόποι και οι θυσίες ετών, να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καθημερινό αγώνα μας και με την ευρηματικότητα μας να ξανανοίξουν τα «λουκέτα» που προκάλεσε η οικονομική κρίση.

Καλούμε τους Ρεθεμνιώτες επιχειρηματίες να σταθούν δυναμικά δίπλα μας και να συμβάλουν ενεργά στην κοινή προσπάθεια, για να αντιμετωπίσουμε στη σημερινή, δύσκολη, περίοδο τα μεγάλα προβλήματα, αλλά και τις μεγάλες προκλήσεις που αναδύονται για τις επιχειρήσεις μας, για να μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες ημέρες και να είμαστε όλοι παρόντες στο επιχειρείν του αύριο, για ένα Επιμελητήριο που αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής του και συμβάλει στην παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου του και στην έξοδό του από την κρίση,

Δίπλα στις επιχειρήσεις

Κοντά στους ανθρώπους 

Μαζί στην υγιή ανάπτυξη και προοπτική του Ρεθύμνου

ΕΝΩΜΕΝΟΙ – ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ – ΕΜΠΕΙΡΟΙ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook