Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένας παραμυθένιος, αλλά και ακριβοπληρωμένος γάμος που κόστισε περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ, αναφέρει η Daily Mail.
Η 22χρονη Petra Ecclestone κόρη του Bernie Ecclestone, προέδρου της CEO της Φόρμουλα 1 παντρεύτηκε τον James Stunt, σε ένα κάστρο έξω από τη Ρώμη.

\"\"

Μαζί με τον πατέρα της στο πίσω κάθισμα και οδηγό τον πιλότο της F1 Jean Alesi ξεκίνησαν από το ξενοδοχείο στη Ρώμη για το κάστρο όπου θα γινόταν η τελετή με μία λευκή Rolls-Royce Phantom, την οποία ωστόσο αντικατέστησαν στα μισά της διαδρομής με άλλο αυτοκίνητο.

Η Petra είχε τα μαλλιά της ελεύθερα στους ώμους και επέλεξε ένα στράπλες νυφικό σε λευκό χρώμα, δημιουργία της Vera Wang, αξίας περίπου 80 χιλιάδων ευρώ. Παράνυφος ήταν η αδελφή της Tamara και δύο φίλες της νύφης, η Skye Mellar και η Ines Raddock.

\"\"         \"\"

Η μητέρα της νύφης                                     Η αδελφή της νύφης

Το Κάστρο μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά σε μαγικό ενώ τοποθετήθηκε και κλιματισμός .

\"\"

Η μουσική επένδυση της τελετής έγινε από τη Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα, η άφιξη της οποίας κόστισε πάνω από 100.000 ευρώ, καθώς για να ταξιδέψουν χρειάστηκε τα τσέλο να καταλάβουν τρεις θέσεις στο αεροπλάνο.

\"\"

Η γαμήλια δεξίωση έγινε στους κήπους του κάστρου με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν σαμπάνια αξίας 4.000 ευρώ το μπουκάλι και θεαματικά ακροβατικά από επαγγελματίες του είδους.

Ο πρώτος χορός του ζευγαριού έγινε υπό τους ήχους της μουσικής του Eric Clapton – φίλου της οικογένειας Ecclestone – και χωρίς χρέωση!

Ωστόσο τον Clapton συνόδευαν The Black Eyed Peas και ο DJ David Guetta, οι οποίοι λέγεται ότι έλαβαν περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ.

Η δεξίωση ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα, που κόστισαν περίπου 100.000 ευρώ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook