Ο ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε ύψωσε… ανάστημα στην ιστορική έδρα της Δόξας Δράμας, παίρνοντας πολύτιμο βαθμό (1-1).

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη άφησε πίσω της την κακή εικόνα και την εντός έδρας ήττα από τη Σπάρτη και μπόρεσε να πάρει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Στο πρώτο ημίχρονο η χανιώτικη ομάδα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, παρά μόνο σε μία φάση, ενώ από την άλλη είχε η ίδια σπουδαίες ευκαιρίες για να κάνει το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξανά ο ΑΟΧ/Κισσαμικός έφτασε κοντά στο γκολ αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι σε κεφαλιά του Παντελάκη. Η Δόξα τελικά στην πρώτη αξιόλογη “επίσκεψή” της στα “καρέ” της χανιώτικης ομάδας σκόραρε με τον Μαρκόπουλο να δέχεται την πάσα του Κάσες στο 64′ και να σκοράρει προερχόμενος από τον πάγκο.

Οι παίκτες του ΑΟΧ/Κισσαμικού δεν τα παράτησαν και στο 76′ δικαιώθηκαν με τον Παντελάκη αυτή τη φορά να “σημαδεύει” σωστά έπειτα από κόρνερ του Βρεττού.

Από ένα πέναλτι ζήτησε κάθε ομάδα (Γκίνη 10, Τσούτσης 38′), ενώ ο ρέφερι χάρισε κόκκινη κάρτα στον Γουνδουλάκη προς το τέλος του ημιχρόνου. Ο πρώην αρχηγός του Πλατανιά είχε κάρτα και έπειτα από απόφαση του ρέφερι κλώτσησε νευριασμένος την μπάλα μακριά.

Οι φάσεις του αγώνα

10′ Ο Γκίνη συνδυάστηκε με τον Χαλκιαδάκη και απέφυγε τον Μένκα για να βρεθεί στη συνέχεια στο έδαφος, ζητώντας πέναλτι, όμως ο ρέφερι της αναμέτρησης άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί.
11′ Σουτ του Αποστολίδη έξω από την περιοχή η μπάλα λίγο έξω από την εστία.
18′ Ο Λεμονής “κλέβει” την μπάλα στον χώρο του κέντρου και φεύγει στην κόντρα πασάροντας στον Χαλκιαδάκη, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Μένκα.
20′ Νέα σημαντική ευκαιρία για τον ΑΟ Χανιά-Κισσαμικό. Ατομική προσπάθεια του Αποστολίδη που “πατάει” περιοχή και υπό πίεση κάνει το σουτ, με τον Μένκα να μπλοκάρει.
31′ Πρώτη ευκαιρία για τη Δόξα, από κόρνερ του Γουνδουλάκη η μπάλα έφτασε στον Μπαϊκαρά, το σουτ του οποίου “σταμάτησε” στην πλάτη του Γκίνη που στη συνέχεια απομάκρυνε.
38′ Διαμαρτυρίες από πλευράς Δόξας σε πέσιμο του Τσούτση υπό την πίεση του Παντελάκη.
39′ Ο Αποστολίδης “πατάει” μέσα στην περιοχή στον Βρεττό, το σουτ του οποίου κοντράρει σε σώματα, η μπάλα στρώνεται στον επερχόμενο Λεμονή που με σουτ τη στέλνει ψηλά πάνω από την εστία.
43′ Σέντρα του Σπυρόπουλου σουτ του Μπαϊκαρά η μπάλα άουτ.
49′ Σουτ του Σπυρόπουλου έξω από την περιοχή η μπάλα πάνω από την εστία.
53′ Σουτ του Κάσες ο Λαζαρίδης ελέγχει την πορεία της μπάλας και μπλοκάρει.
56′ Υποδειγματική αντεπίθεση με τον Τόλι να γίνεται τελικός αποδέκτης της μπάλας, να μπαίνει στην περιοχή αποφεύγοντας το μαρκάρισμα του Ντιμιτρόφσκι, αλλά την ώρα που πήγε να τον “κόψει” την μπάλα στον ξεμαρκάριστο Χαλκιαδάκη τον σταμάτησε ο Βιτλής διώχνοντας σε κόρνερ.
57′ ΔΟΚΑΡΙ! Κόρνερ του Αποστολίδη, ο Παντελάκης παίρνει την κεφαλιά στην “καρδιά” της αντίπαλης άμυνας και στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι!
64′ ΓΚΟΛ: Κάθετη πάσα του Κάσες στον Μαρκόπουλο, που στην πλάτη της άμυνας γίνεται κάτοχος της μπάλας και με πλασέ κάνει το 1-0, εν μέσω διαμαρτυριών για οφσάιντ.
69′ Κόρνερ του Ριζογιάννη, πρώτη κεφαλιά από τον Γκότοβο και με τον ίδιο τρόπο ο Κάσες στέλνει την μπάλα άουτ.
76′ ΓΚΟΛ: Αυτή τη φορά ο Παντελάκης “σημαδεύει” δίχτυα και με κεφαλιά ισοφαρίζει σε 1-1!
87′ Φάουλ του Ριζογιάννη κεφαλιά του Γκότοβου μπλοκάρει εύκολα ο Λαζαρίδης.
87′ Σπουδαία επέμβαση του Λαζαρίδη σε κεφαλιά του Πετρόπουλου.
89′ Ο Κάσες πασάρει στον Ριζογιάννη, που σουτάρει άουτ.

Διαιτητής: Βουρνέλης (ΕΠΣ Μακεδονίας)
Βοηθοί: Αϊναλής-Τοροσιάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)
4ος διαιτητής: Κιγιντζή (ΕΠΣ Ξάνθης)

Κίτρινες κάρτες: Γουνδουλάκης (36′), Βρεττός (45+2′), Μαρκόπουλος (65′), Τσούτσης (72′), Βιτλής (80′)

Δόξα Δράμας (Άγγελος Διγκόζης): Μένγκα, Σπυρόπουλος, Ντιμιτρόφσκι, Γκότοβος, Βιτλής, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης (60′ Μαρκόπουλος), Τσούτσης (72′ Ντατίδης), Μπαϊκαρά, Κάσες, Ματσούκας (84′ Πετρόπουλος).

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Μαρκοπουλιώτης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Αποστολίδης (88′ Νικόλτσης), Βρεττός (90′ Ντάγκρας), Χαλκιαδάκης (90+3′ Σερβιλάκης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook