Συγχαρητήρια στους παίκτες του μοίρασε ο Γιώργος Πετράκης, που χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα στην έδρα της Δόξας Δράμας.

Στους συμπαίκτες του που έμειναν στα Χανιά λόγω τραυματισμών αφιέρωσε το αποτέλεσμα ο Μηνάς Χαλκιαδάκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Η τοποθέτηση του Γ. Πετράκη είναι η εξής: «Παίξαμε με μια ομάδα που έχει από τα ποιοτικότερα ρόστερ στην κατηγορία, μια ομάδα με ιστορία και μεγάλη δυναμική και πραγματικά θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα για τη συνέχεια.

Όσον αφορά το παιχνίδι ήρθαμε αρκετά προετοιμασμένοι. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να περιορίσουμε τον αντίπαλο, που δεν μας έκανε κάποιες ιδιαίτερες ευκαιρίες. Από την απέναντι πλευρά στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε 1-2 ευκαιρίες και 2-3 ακόμη καλές προϋποθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά δεν το παράτησαν, έκαναν μια σπουδαία προσπάθεια. Για μένα δίκαια ήρθε το γκολ που πετύχαμε, γιατί είχαμε ένα δοκάρι και μια καλή ευκαιρία πριν από αυτό. Μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα θα το χαρακτήριζα δίκαιο, βάσει ευκαιριών και συνολικής εικόνας.

Σήμερα ήρθαμε χωρίς τέσσερις παίκτες, που είχαν παίξει σχεδόν σε όλα βασικοί. Πραγματικά αυτό που δείχνουμε σαν ομάδα είναι ότι έχουμε ένα ρόστερ, που όποιος και να μπει μέσα, από τα παιδιά που ήταν προηγουμένως εκτός, έχουν πολύ μεγάλη ποιότητα και το έχω ξαναπεί και τους αξίζουν και σε αυτούς ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια».

Για το πώς δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό του δίκαιου αποτελέσματος αφού σύμφωνα με τον δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση η Δόξα έχασε αρκετές (!) ευκαιρίες: «Στατιστικά αν το πάρουμε, που θα το δω κι εγώ γιατί τα κρατάμε αυτά… Είναι ο καθένας το τι εννοεί ευκαιρία. Οι ευκαιρίες που έγιναν στις δύο εστίες για μένα είναι πάνω-κάτω μοιρασμένες. Ήμασταν λίγο τυχεροί στην κεφαλιά του Πετρόπουλο (σ.σ. στο 87′), που ήταν σπουδαία ευκαιρία για τη Δόξα Δράμας, αλλά κι εμείς ήμασταν πολύ κοντά στο να πετύχουμε γκολ νωρίτερα σε ένα παράλληλο κόψιμο προς την εστία, αλλά και με το δοκάρι. Γι’ αυτό είπα ότι κατά τη γνώμη μου είναι δίκαιο. Το παιχνίδι το ορίζουμε, για μένα, το πόσες ευκαιρίες και προϋποθέσεις μπορείς να κάνεις και να μην σου κάνουν. Η κατοχή για μένα μπαίνει στο τέλος. Σίγουρα είχαμε δώσει χώρο στη Δόξα Δράμας, που πραγματικά έχει σπουδαίους ποδοσφαιριστές και είναι μία πολύ σπουδαία ομάδα».

Για το αν περίμενε η ομάδα του με τόσες απουσίες ότι θα πάρει αποτέλεσμα: «Ήμασταν αισιοδόξοι. Είμαστε μια ομάδα που μας ταιριάζουν τα εκτός έδρας παιχνίδια, γιατί έχουμε πολλή ενέργεια, είμαστε γρήγοροι και ήμουν σίγουρος ότι θα ήμασταν επικίνδυνοι. Το μόνο που έμενε να δούμε είναι αν θα μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε απέναντι στην πολύ μεγάλη ποιότητα που έχουν οι παίκτες της Δόξας. Πραγματικά μέσα από τη συνολική μας προσπάθεια και την ομαδική δουλειά δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του ο Μ. Χαλκιαδάκης δήλωσε τα εξής: «Έγινε ένα ματς όπου το αποτέλεσμα ίσως είναι δίκαιο όπως είπε και ο προπονητής μου. Γίνανε φάσεις και από τις δύο ομάδες. Ήμασταν διαβασμένοι για τον τρόπο παιχνιδιού της Δόξας και δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Αναφορικά με τους παίκτες που λόγω τραυματισμού μείνανε έξω και ρωτήθηκε γι’ αυτό πριν, καθώς είναι σπουδαίο για εμάς με μια τόσο μεγάλη ομάδα το αφιερώνουμε σε αυτούς που έμειναν πίσω και τους περιμένουμε. Σήμερα δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε, γιατί η Δόξα είναι ίσως η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Δείξαμε ότι απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο δεν φοβόμαστε, είμαστε διαβασμένοι και από εκεί και πέρα κοιτάμε τη συνέχεια».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook