Τελευταία ενημέρωση 13:45

Ο αντιστασιακός, αυτοδιοικητικός και πολιτικός με μεγάλη κοινωνική δράση, ο δικηγόρος Παναγιώτης Κλάδος «έφυγε»  το πρωί από την ζωή.

Θλίψη στην Χανιώτικη κοινωνία και όχι μόνο, σκορπά ο θάνατος του Παναγιώτη Κλάδου, ο οποίος σήμερα το πρωί, σε ηλικία 74 ετών, έχασε την πολύμηνη μάχη  που έδινε με την επάρατη νόσο.

Ο δικηγόρος Παναγιώτης Κλάδος, είχε έντονη αντιστασιακή δραστηριότητα στην διάρκεια της δικτατορίας και για τον λόγο αυτόν είχε εξοριστεί.

Από την μεταπολίτευση και μετά, είχε έντονη παρουσία στην αυτοδιοίκηση, στην πολιτική αλλά και στον δικηγορικό σύλλογο Χανίων.

Είχε διατελέσει για πολλά χρόνια, δημοτικός σύμβουλος Χανίων, νομάρχης Ρεθύμνης, υποψήφιος δήμαρχος και νομάρχης Χανίων και υποψήφιος βουλευτής Χανίων, ενώ είχε πολύ μεγάλη δραστηριότητα στην προάσπιση των συμφερόντων και της ανάπτυξης του νομού Χανίων.

Η σορός του Παναγιώτη Κλάδου, θα βρίσκεται στο σπίτι του στην οδό Χρυσοπηγής (απέναντι από την Μονή) από τις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στ’ Ασκύφου Σφακίων,την Δευτέρα στις 15:00,  ενώ η πομπή θα αναχωρήσει από το σπίτι του μια ώρα νωρίτερα.

Ψήφισμα Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων με το Άγγελμα του θανάτου του  Παναγιώτη Κλάδου, συνελθών εκτάκτως, σήμερα την 17/12/2017 αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:
Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του εκλιπόντος.
Να παρασταθεί σύσσωμο στη νεκρώσιμη ακολουθία.
Να εκφωνήσει επικήδειο ο κ. Ιωάννης Ντερμανάκης.
Να καταθέσει αντί στεφάνου χρηματικό ποσό σε ίδρυμα των Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook