Το μήνυμα της Συντονιστικής Επιτροπής ΑΝΕΛ Ν. Χανίων

Όλοι οι Δημοκράτες Πατριώτες θρηνούν για το θάνατο του Παναγιώτη Κλάδου.

Το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων θρηνεί για την απώλεια του αγωνιστή δημοκράτη πατριώτη Παναγιώτη Κλάδου, ο οποίος με το ήθος και τη δράση του από την εποχή της δικτατορίας συνέβαλε καθοριστικά στη νίκη και την εδραίωση της δημοκρατίας πληρώνοντας και το τίμημα για την αντιστασιακή του δράση.

Υπηρέτησε το κοινωνικό σύνολο από καίριες θέσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση, στο Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων, ως Νομάρχης Ρεθύμνου και ως υποψήφιος βουλευτής.

Υπήρξε ένας αληθινός ευπατρίδης της πολιτικής και παρά τα προβλήματα της υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια εξακολούθησε με τις συμβουλές και την πολύτιμη πείρα του να διαμορφώνει συνειδήσεις και να ενδιαφέρεται για τα κοινά τόσο σε τοπικό όσο και σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του Προέδρου μας Πάνου Καμμένου καθώς και σε όλους εμάς που εκπροσωπούμε το κίνημα των ΑΝ.ΕΛ. στο Νομό μας.

Στην οικογένεια του Παναγιώτη Κλάδου εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Συντονιστική Επιτροπή
Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Ν. Χανίων

Το μήνυμα της Περιφερειακής Οργάνωσης Κρήτης ΑΝΕΛ

Ένας αγνός πατριώτης που δίδαξε τους νεώτερους με το λόγο και τις πράξεις του

Ένας αγνός πατριώτης, ένας αγωνιστής της Δημοκρατίας που υπηρέτησε σταθερά τα εθνικά συμφέροντα αλλά και την τοπική κοινωνία των Χανίων και την Κρήτη, ο Παναγιώτης Κλάδος, έφυγε απο κοντά μας την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 σε ηλικία 74 ετών.

Ο Παναγιώτης Κλάδος, συνεχιστής μιας μεγάλης αγωνιστικής παράδοσης, με οξυδέρκεια και τόλμη, στήριξε το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τον Πρόεδρό του αναγνωρίζοντας την εθνική σημασία της παρουσίας του στην πολιτική σκηνή της χώρας. Είναι μεγάλη η απώλεια για
όλους μας και πρώτα απ’ όλα για την οικογένειά του στην οποία απευθύνουμε τα θερμά μας συλληπητήρια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook