Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ηρακλείου σας προσκαλεί για τα εορταστικά δώρα σας στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι που οργανώνει, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, στην Πλατεία Δασκαλογιάννη στο Ηράκλειο, από  τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

"Προσπαθήσαμε να αναβιώσουμε με μεράκι τις συνταγές των γιαγιάδων μας με τα βουτυρένια πατουδερά των παλαιινών κυράδων του Μεγάλου Κάστρου, τα μοσχομύριστα παραδοσιακά χριστόψωμα, τα φίνα σπιτικά λικέρ μας, τους πεντανόστιμους κουραμπιέδες και μελομακάρουνα, χειροποίητα σοκολατάκια και πολλά άλλα,  όλα φτιαγμένα από εμάς, με πολύ κέφι και αγάπη, σεβασμό και νοσταλγία για περασμένες εποχές, που συντηρούμε στην καρδιά μας με στοργή. Ακόμη φτιάξαμε για σας με πολλή υπομονή, χαριτωμένα φθηνά χριστουγεννιάτικα δώρα και στολίδια, εορταστικά σου-πλα και υπέροχες γυάλινες και ξύλινες δημιουργίες, διακοσμημένες στο χέρι, για να συμπληρώσετε τα δώρα σας.

Τα έσοδα από το Παζάρι θα ενισχύσουν τους στόχους του Ομίλου μας και τις δράσεις μας  για ενδυνάμωση της Γυναίκας και του παιδιού.

Καλές Γιορτές για όλους, Υγεία και Ελπίδα για τον Καινούριο Χρόνο!"