Το τηλεοπτικό σποτ του Δήμου Ηρακλείου «Γίνε εθελοντής φιλόζωος»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, η διπλή προβολή της φιλοζωικής ταινίας  «RE – ACTION», στην αίθουσα «Μανόλης Καρέλλης», στην Ανδρόγεω.  Η είσοδος ήταν ελεύθερη, ενώ οι θεατές που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την ταινία, προσέφεραν και κονσέρβες ή άλλα είδη για τα αδέσποτα.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός χαιρέτισε την πρωτοβουλία που υλοποιήθηκε χάρις στη  συνεργασία του Δήμου, της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής  Ομοσπονδίας και του φιλοζωικού σωματείου «Ζωοφόρος Κρήτη» και   καλωσόρισε στην πόλη μας τους βασικούς συντελεστές της ταινίας, τον σκηνοθέτη Αρτέμη Σαμοθράκη και τον συν – σεναριογράφο Αρτέμη Κατσαρή.

Στις προβολές, μια πρωινή και μια απογευματινή, παρευρέθηκε επίσης η ηθοποιός Άννα Ανδριανού και από πλευράς Δήμου οι Αντιδήμαρχοι Αριστέα Πλεύρη και Πέτρος Ινιωτάκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ζωγραφιές παιδιών που εκτέθηκαν στο φουαγιέ της αίθουσας και οι οποίες έγιναν στο πλαίσιο του μαθητικού διαγωνισμού της Π.Φ.Π.Ο.  με θέμα «καλοκαιρινές εμπειρίες με ζώα», μετά από αίτημα του Διευθυντή του Βενιζελείου, θα μεταφερθούν για να εκτεθούν και στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου.

Το «Re – Action» εντάσσεται στην προσπάθεια του Δήμου Ηρακλείου να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους δημότες σε θέματα φιλοζωίας. Για αυτό και τα πνευματικά του δικαιώματα, παραχωρήθηκαν στον Δήμο ώστε το φιλμ να συνεχίσει να προβάλλεται σε σχολεία, ευπαθείς ομάδες πληθυσμού κ.α.  

Για τον ίδιο λόγο φτιάχτηκε και το σχετικό τηλεοπτικό σποτάκι: 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook