Ορκίστηκε σήμερα Περιφερειακός Σύμβουλος Ηρακλείου της παράταξης «ΚΡΗΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ» ο Νεκτάριος Σερμάκης στη θέση του παραιτηθέντα Αντίπα Σηφάκη. 

Η ορκωμοσία έγινε στη Περιφέρεια Κρήτης από τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη παρουσία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργου Πιτσούλη.

Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Πιτσούλης ευχήθηκαν στον κ. Σερμάκη καλή θητεία στο Περιφερειακό Συμβούλιο, όπως επίσης καλή συνεργασία για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Κρήτης.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στο πλαίσιο της ορκωμοσίας του κ. Σερμάκη ανέφερε ότι, «όλοι μαζί, με την συνεργασία, με την συμπόρευση μπορούμε να επιλύουμε, σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες οι οποίες υπάρχουν, τα θέματα της Κρήτης».

Από την πλευρά του ο κ. Σερμάκης ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, τόνισε ότι θα συνεργαστεί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του νησιού, την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι, η επιλογή του να στηρίξει πριν δυο χρόνια τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη δικαιώθηκε, επισημαίνοντας ότι ο κ. Αρναουτάκης είναι ο άνθρωπος που ενώνει και ότι είναι άξιος και επιτυχημένος στο έργο του. Ο Νεκτάριος Σερμάκης έχει διατελέσει στο παρελθόν Περιφερειακός, Νομαρχιακός και Δημοτικός Σύμβουλος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook