Δείτε παρακάτω εκδηλώσεις του δήμου Χανίων στα πλαίσια των Χριστουγέννων

Χριστουγεννιάτικα τουρνουά Καλαθοσφαίρισης και Πετοσφαίρισης <3Χ3>

Το γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με τις Παγκρήτιες Ενώσεις Καλαθοσφαίρισης (ΕΚΑΣΚ) και Πετοσφαίρισης (ΕΣΠΕΚ) θα διοργανώσουν, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 9.00 και 11.15, Χριστουγεννιάτικα τουρνουά Καλαθοσφαίρισης και Πετοσφαίρισης <3Χ3> για παιδιά (αγόρια και κορίτσια) δημοτικού σχολείου (6 έως 12 ετών) στο κλειστό Δημοτικό γυμναστήριο Κλαδισού. Παράλληλα, στο Αθλητικό κέντρο Χαρωδιάς θα πραγματοποιηθεί τουρνουά ποδοσφαίρου σε συνεργασία με τις τοπικές ομάδες ΕΦΑ ΘΗΣΕΑΣ και ΑΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ.

Πρωταρχικός σκοπός των αγώνων είναι η συμμετοχή των παιδιών στα ομαδικά αθλήματα για την ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος και την καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας. Επίσης, θα συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση των παιδιών και στην ενίσχυση του αισθήματος της κοινωνικής αλληλεγγύης καθώς θα συγκεντρωθούν, προαιρετικά, τρόφιμα από τους συμμετέχοντες, τα οποία θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας για την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων στη δύσκολη οικονομική περίοδο, που διανύει η χώρα μας.
Το πρόγραμμα των αγώνων στο Κλειστό Κλαδισού:

9.00 -11.00 Τουρνουά 3Χ3 Καλαθοσφαίρισης
11.00 Συγκέντρωση τροφίμων απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων
11.15-13.15 Τουρνουά Πετοσφαίρισης 3Χ3

Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων έως την Πέμπτη 21/12/17, στο γραφείο αθλητισμού του Δήμου Χανίων [email protected] Πληροφορίες στο τηλ 2821341790. 

· “Μια Γειτονιά μια αγκαλιά” 

Από αύριο, Τετάρτη 20/12/2017, παραπλεύρως της Πλατείας Δημοτικής Αγοράς

Μια Χριστουγεννιάτικη Αγορά Αγάπης ανοίγει τις πύλες της από αύριο, Τετάρτη 20 έως και τις 31 Δεκεμβρίου, παραπλεύρως της Πλατείας Δημοτικής Αγοράς. Ξύλινα στολισμένα σπιτάκια για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών, όπου θα μπορούν να βρουν τοπικές λιχουδιές, παραδοσιακά προϊόντα, χριστουγεννιάτικα εδέσματα, χειροτεχνήματα, δώρα και στολίδια, με σκοπό την ενίσχυση των ιδρυμάτων και των Φιλανθρωπικών Φορέων της πόλης μας, συνθέτουν το μοναδικό σκηνικό της. Κάθε μέρα και μια έκπληξη.
Τα εγκαίνια της χριστουγεννιάτικης αγοράς θα πραγματοποιηθούν αύριο στις 18.30, ενώ τους παριστάμενους θα διασκεδάσει με τις μελωδίες της η Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων.
Ώρες λειτουργίας: 10.00-14.00, 17.00-21.00
Συνδιοργάνωση: Δήμος Χανίων - Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. Κ.Α.Μ.- Ιδρύματα και Φιλανθρωπικοί Φορείς των Χανίων. 

 “Το φως της αγάπης”

Στις 29/12 στο Ενετικό λιμάνι Χανίων (πλατεία Συντριβανίου) ώρα: 18.30,


Ελάτε στo Ενετικό Λιμάνι των Χανίων (πλατεία Συντριβανίου) να γεμίσουμε τον ουρανό ιπτάμενα φανάρια, στέλνοντας ευχές αγάπης και ελπίδας και δημιουργώντας μια νύχτα μαγική, Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση των ιδρυμάτων: ΚΗΦΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΗΠΙΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ -ΑΣΠΕΡΓΚΕΡ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ- ΕΛΕΠΑΠ - ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.