Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών  Ν. Χανίων Άγιος Ιωάννης» θα συμμετέχει στη δράση «Μια γειτονιά, μια αγκαλιά – Χριστουγεννιάτικη αγορά αγάπης» του Δήμου Χανίων, που θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 31 Δεκεμβρίου 2017 στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς. 

Ο Σύλλογος διαθέτει το δικό του περίπτερο, όπου μέλη και εθελοντές του θα βρίσκονται εκεί για να ενημερώνουν το χανιώτικο κοινό για το Σύλλογο και τις δράσεις του, όπως η εθελοντική αιμοδοσία, η δωρεά μυελού των οστών, η δωρεά ομφαλικών βλαστοκυττάρων, η δωρεά αιμοπεταλίων και η δωρεά οργάνων και ιστών σώματος. 

Παράλληλα θα εκτίθενται και χριστουγεννιάτικες δημιουργίες νηπιαγωγών των Χανίων και εθελοντών του Συλλόγου, καθώς και το παιδικό και διδακτικό παραμύθι «Η μικρή γαλάζια πεταλούδα» της συγγραφέως Αγγέλας Μάλμου σε έκδοση του Συλλόγου.

Ακόμα την Πέμπτη 21/12/2017 και την Πέμπτη 28/12/2017 το πρωί  και ώρα 10-12 θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερό μας ειδική ενημέρωση για τη δωρεά ομφαλικών βλαστοκυττάρων και τη Δημόσια Τράπεζα Ομφαλικών Βλαστοκυττάρων Κρήτης από ειδικευμένη εθελόντρια του Συλλόγου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook