Aνακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου για τον κρατικό προϋπολογισμό 2018:

“Η Λαϊκή Συσπείρωση είχε καταθέσει πρόταση ψηφίσματος για τον κρατικό Προϋπολογισμό του 2018, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης στις 30-11-2017.

Η πλειοψηφία, αλλά και οι άλλες παρατάξεις – που δήθεν σέβονται τους θεσμούς και το διάλογο – αντί να συζητήσουν το θέμα στο Συμβούλιο, το παρέπεμψαν σε . . . διαπαραταξιακή συνεννόηση, για να μην εκτεθούν δημόσια για τις θέσεις τους.

Μετά από κρυφό παζάρι 20 ημερών δημοσίευσαν μια «απόφαση», όπου άλλοι σύμβουλοι ψήφισαν «ΝΑΙ» (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) και άλλοι «ΟΧΙ» (ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,  ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ).

Είτε με το «ΝΑΙ» είτε με το «ΟΧΙ», όλοι λένε πως θέλουν μια «δίκαιη ανάπτυξη» με το κεφάλαιο (για το οποίο δε θέλουν να πουν κακή κουβέντα) και τους εργαζόμενους, όλους ευχαριστημένους δήθεν ! Ο καθένας  μάλιστα λέει για τον εαυτό του πως είναι πιο δίκαιος από τους άλλους  και καταγγέλλει τους υπόλοιπους πως είναι άδικοι, «σφικτοί», χωρίς πρόγραμμα κλπ. Σκέτη υποκρισία.

Η Λαϊκή Συσπείρωση ψήφισε το ψήφισμα που είχε καταθέσει, όπως αναγράφεται αναλυτικά στην απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook