Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου ο ΑΣ Περάματος διοργάνωσε το 1st Minoas Festival στο κλειστό του ΤΕΙ Ηρακλείου και ο ΑΣ Κρήτες συμμετείχε με 37 λιλιπούτειους αθλητές.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά περίπου 210 αθλητές από τους περισσότερους συλλόγους της Κρήτης.

Στην επίσημη ενημέρωση του ΑΣ Κρήτες αναφέρονται τα εξής:

Με 37 λιλιπούτειους αθλητές έλαβε μέρος ο Α.Σ.ΚΡΗΤΕΣ στο 1st MINOAS FESTIVAL που διεξείχθη στο κλειστό γήπεδο του ΤΕΙ Ηρακλείου «ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ» την Κυριακή 17 δεκ. και διοργάνωσε ο Α.Σ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ. 

Στην αγωνιστική αυτή επίδειξη του ολυμπιακού αθλήματος Ταεκβοντό, συμμετείχαν περίπου 210 μικροί αθλητές από τους περισσότερους συλλόγους της Κρήτης, όπου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους  και να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες, μιας και αυτοί είναι το μέλλον του Κρητικού Ταεκβοντό!

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όσους συνέβαλαν ώστε να διεκπεραιωθεί αυτή η διοργάνωση, σε όλους τους προπονητές για την συνεργασία τους, στους μικρούς αθλητές για την προσπάθειά τους, στα μεγάλα παιδιά για την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και σε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται.

Οι υποχρεώσεις βέβαια δεν σταματούν εδώ, αφού αναχωρεί η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου για το κύπελλο ανδρών-γυναικών, εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων  «Γ.Βόλαρης» που διοργανώνει η Ελληνική ομοσπονδία και θα διεξαχθεί στο ολυμπιακό στάδιο των Άνω Λιοσίων στις 21-22-23 Δεκεμβρίου.

Ο σύλλογος θα συμμετέχει με τους αθλητές:

Παναγιωτίδη Ανδρόνικο, Ζωγραφίδη Αλέξανδρο, Τζανίδη Μαρία, Τζανίδη Γεωργία, Αντωνίου Ελένη, Βούτα Στέφανο,Καπριδάκη Στέλιο, Κατσούλη Μαρία, Καραπατάκη Εμμανουήλ (φώτο).

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί την ΑΝΕΚ lines και BLUE STAR ferries για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων, καθώς και τους χορηγούς του ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ agrocenter, χρώματα ΚΑΜΠΑΚΟΣ, ΟΝΕCOFFEE shop , MY 3D CRYSTAL

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook