Μετά από 27 χρόνια η Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση και πάλι στη διοίκηση του ΕΒΕΧ

Στη διοίκηση του ΕΒΕΧ μετά από 27 ολόκληρα χρόνια θα είναι μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα του ΕΒΕΧ, η Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση με επικεφαλή τον Νίκο Βουρλάκη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού "η Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση, πιστή στις διακηρύξεις της θα είναι το μάτι και η φωνή τους στην θητεία της διοίκησης."

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

"Χαιρετίζουμε  όλους τους μικρούς εμπόρους και βιοτέχνες ,τους αυτοαπασχολουμένους που αντιστάθηκαν σε κάθε μορφής πίεσης και χειραγώγησης και στήριξαν το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης  στις εκλογές του ΕΒΕΧ.

Η προσπάθεια τους ,η τελική τους απόφαση είχε αποτέλεσμα. Με την ψήφο τους έφεραν την δικιά τους φωνή διεκδίκησης ύστερα  από 27 χρόνια στην διοίκηση του ΕΒΕΧ. Έδωσαν την δυνατότητα στους μικρούς επαγγελματίες να έχουν βήμα και παρέμβαση στα τεκταινόμενα του Επιμελητηρίου σε αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση μακριά και πέρα από οποιαδήποτε συναλλαγή εξυπηρετήσεις οικονομικών συμφερόντων.

Η Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση, πιστή στις διακηρύξεις της θα είναι το μάτι και η φωνή τους στην θητεία της διοίκησης . "