Στην Περιφέρεια τα παιδιά του "Δικαίωμα στη Ζωή"

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλαν σήμερα στον προαύλιο χώρο της Περιφέρειας τα παιδιά  του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών με Αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή».

Τα παιδιά, τον Πρόεδρο Παύλο Σημαντηράκη και τα μέλη της διοίκησης Μαρία Καμπά και Φιλιώ Παπδοπούλου υποδέχτηκαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης.

Ο Πρόεδρος του Κέντρου «Δικαίωμα στη Ζωή» Παύλος Σημαντηράκης ευχαρίστησε την Περιφέρεια, τον Περιφερειάρχη, για την στήριξη στη λειτουργία του και ευχήθηκε χρόνια πολλά για τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Από την πλευρά του ο Σταύρος Αρναουτάκης ευχαριστώντας τα παιδιά του Κέντρου και τα μέλη της Διοίκησης για την επίσκεψη τους ανέφερε ότι, η Περιφέρεια Κρήτης διαχρονικά στηρίζει τις κοινωνικές δομές σε όλη την Κρήτη που προσφέρουν σημαντικό έργο-υπηρεσίες σε παιδιά και ενήλικες που έχουν ιδιαίτερες ανάγκες.

Αργότερα την Περιφέρεια Κρήτης επισκέφθηκαν οι μαθητές του 8ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου που έψαλαν τα παραδοσιακά κάλαντα στον Περιφερειάρχη ο οποίος ευχαριστώντας για την επίσκεψη τους ευχήθηκε καλές γιορτές.

Οι μαθητές συνοδεύονταν από την διευθύντρια του σχολείου Καλλιόπη Λεβέντη και τους δασκάλους Μάρτα Ζμολίκοβα, Ζωή Γκλαβάκη, Ελένη Καγιαλίκου, Μαλβίνα Λεντίκ και Παναγιώτη Παπανικολάου.