Η \”πρώτη\” του Α.Ο. Χανιά μπροστά στο κοινό του συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα και τη φιλική νίκη με 1-0 απέναντι στον ΠΟΑ στα Περιβόλια. Από πλευράς απόδοσης πάντως η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έδειξε να θέλει ακόμα δουλειά. Ο δοκιμαζόμενος επιθετικός Λαζαρίδης ήταν ο σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάποιο γκολ.

Το συγκρότημα του Μανόλη Πατεμτζή μπήκε καλύτερα στην φιλική αναμέτρηση και έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 9\’ με τον Μιχελακάκη όμως να μην μπορεί να \”νικήσει\” στο τετ-α-τετ τον Καλογεράκη. Ο νεαρός γκολκίπερ του ΑΟΧ αντέδρασε εξαιρετικά και στο δυνατό σουτ του Καινουργιάκη στο 14\’ αλλά και σε όποιες επικίνδυνες καταστάσεις πήγαν να δημιουργήσουν οι παίκτες του ΠΟΑ.

Ο ΑΟΧ από την μεριά του έφτασε στο γκολ στο 17\’ μετά την σέντρα του Αντωνόπουλου και την κεφαλιά του Λαζαρίδη, που είναι νεαρός επιθετικός από την Ξάνθη και δοκιμάστηκε. Ο σκόρερ είχε την καλύτερη ευκαιρία στο ξεκίνημα του β\’ ημιχρόνου (48\’) με τον Παπαδάκη να εξουδετερώνει το σουτ του.
Στο 85\’ ο νεαρός τερματοφύλακας του ΑΟΧ και πρόσφατο απόκτημα, Ευστρατίου, κατάφερε και \”κράτησε\” με εξαιρετικό τρόπο το \”μηδέν\” σε φάουλ του Π. Γιακουμάκη, ενώ στο 89\’ ακόμα ένας υπό δοκιμή παίκτης του ΑΟΧ, ο Ζαντριάς, έφτασε κοντά στο γκολ με κεφαλιά.
Με την χανιώτικη ομάδα αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο και ο νεαρός Ολλανδός, Βαν ντε Ρουφτ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η 11άδα είχε πολλά νεαρά παιδιά.

ΑΟΧ (Γιάννης Πετράκης): Καλογεράκης (46’ Πάντος, 71\’ Ευστρατίου), Τζανάκης (46’ Τσιμπανάκος), Μποχώνης (65\’ Καμπλιώνης), Κορδονούρης (65\’ Κατάκης), Σελινιωτάκης (65\’ Μιχαήλ), Αντωνόπουλος (65\’ Βουρβαχάκης), Βαρουξάκης (46’ Ανωγειανάκης), Μπακάκης (46’ Βαν ντε Ρουφτ), Πλουσής (65\’ Στυλιανάκης), Αργυρίου (46’ Βεστάκης, 86\’ Ζαντριάς), Λαζαρίδης (65\’ Παπαδάκης).

ΠΟΑ (Μανόλης Πατεμτζής): Συνάνης (46\’ Παπαδάκης), Βρεττός, Χαλκιαδάκης (46’ Λεμπιδάκης), Πετράκης, Αραβιάκης (68\’ Γ.Ν. Γιακουμάκης), Ανυφαντάκης (68\’ Μαθιουδάκης), Π. Γιακουμάκης, Καινουργιάκης (76\’ Χονδρογιάννης), Γ.Ε. Γιακουμάκης (46’ Φραγκιαδάκης), Συσκάκης (85\’ Παπαδομιχελάκης), Μιχελακάκης.


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook