Και φέτος τα Χριστούγεννα το ΕΚΗ βρίσκεται δίπλα στις άπορες οικογένειες του Ηρακλείου, δείχνοντας  και εμπράκτως την συμπαράσταση του στις δύσκολες μέρες που περνούν. 

350 σακούλες με τρόφιμα μακράς διαρκείας και  κρέας, μοίρασε φέτος το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ηρακλείου, σε ισάριθμες οικογένειες, που η οικονομική κρίση γονάτισε.

Η διανομή τροφίμων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής, 22 Δεκεμβρίου, στο υπόγειο του κτηρίου, επί της Λ. Δημοκρατίας, όπου από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί οι δικαιούχοι.

Και φέτος τα Χριστούγεννα το ΕΚΗ βρίσκεται δίπλα στις άπορες οικογένειες του Ηρακλείου, δείχνοντας  και εμπράκτως την συμπαράσταση του στις δύσκολες μέρες που περνούν. Μάλιστα, ο Αγ. Βασίλης του ΕΚΗ μοίρασε φέτος και παιδικά παπούτσια, χαρίζοντας  χαμόγελα σε 10άδες παιδάκια του Ηρακλείου.

Πολύτιμος αρωγός στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ηρακλείου, ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο οποίος προσέφερε ένα σημαντικό  χρηματικό ποσό,  για την αγορά των τροφίμων.

Πολύτιμη, όμως, ήταν και η προσφορά του κρεοπωλείου του Γιάννη Αγγελάκη.