Συνελήφθη,  25χρονος Αλβανός, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο – Στο σπίτι του βρέθηκε και ποσότητα κοκαΐνης

Συνελήφθη, σήμερα (22.12.2017) το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο  στοχευμένων  ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 25χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 2.281,1 γραμμάρια κάνναβης και μια συσκευασία η οποία περιείχε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook