Σε εορταστικό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Δήμου στο Γεράνι,  η φωταγώγηση  του χριστουγεννιάτικου δένδρου μαζί με χορό, παραδοσιακά κεράσματα και πολύ μουσική, έξω από την πλατεία της ΔΕΥΑΒΑ.

Την παράσταση έκλεψε, για τους μικρούς μας φίλους ,ο Άγιος Βασίλης που  μοίρασε απλόχερα χαμόγελα και  ευχές, καθώς η παιδική χορωδία του Δήμου Πλατανιά  και του   ΕΠΑΛ Πλατανιά απέδιδαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα. 

Η γιορτή συνεχίστηκε με χορούς από  το Μουσικοχορευτικό Όμιλο Γερανίου και το συγκρότημα του Γιάννη Μαραγκάκη, την ώρα που ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του  Δημοτικού σχολείου  Γερανίου διέθετε χειροτεχνίες και άλλα ” χριστουγεννιάτικα” δώρα στο “παζάρι” αλληλεγγύης.
Η φωταγώγηση έγινε από τον Δήμαρχο Πλατανιά κ Ιωάννη  Μαλανδράκη  μαζί με τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Γερανίου κ. Γεώργιο Μαστορακάκη  ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο Αντιδήμαρχος κ Νικόλαος  Δασκαλάκης.

Επίσης στην γιορτή  συμμετείχαν,ο αντιδήμαρχος κ. Μπεμπλιδάκης , ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Δημ.Σχολείου  Γερανίου κ Βουρδουμπάς και πολύ κόσμος.

Επακολούθησε  πλούσιο κέρασμα για όλους τους παρευρισκόμενους. 

Την εκδήλωση  διοργάνωσε ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Τ.Σ. & τον  πολιτιστικό σύλλογο Γερανίου . 

Τέλος  εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για τους χορηγούς της εκδήλωσης που είναι  Ζαχαροπλαστείο ΜΟΝΤΕΡΝΟ, Αρτοποιία Αφοί Κοντεκά, Αρτοποιία Γλυμιδάκη, Αρτοποιία Σεληνιωτάκης , τον  Ιωάννη Ανδρουλάκη ,& τον κ.Σταύρο Δασκαλάκη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook