Χειροπέδες σε νεαρό στον Άγιο Νικόλαο

Συνελήφθη, χθες  το  μεσημέρι, σε περιοχή του  Δήμου  Αγίου Νικολάου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, 20χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στα πλαίσια συντονισμένων ενεργειών και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι έρευνα στην οικία του 20χρονου,  από αστυνομικούς των  ανωτέρω Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκε και κατασχέθηκε, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 21,5 γραμμαρίων, μικροποσότητα κάνναβης και αυτοσχέδιο τσιγάρο το οποίο περιείχε ποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες. Επιπλέον σε χώρο που χρησιμοποιούσε ο 20χρονος βρέθηκε και κατασχέθηκε  χρηματικό ποσό.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση  Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook