Γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου του 1989 και έζησε τα παιδικά του χρόνια στις Θεσπιές Βοιωτίας. Στα 13 του, ο Γιώργος Μπόγρης, μετακόμισε μαζί με την οικογένειά του στη Θήβα, ενώ ο πρώτος του σταθμός στη αθλητική του πορεία, ήταν η ομάδα μπάσκετ του Κάδμου Θήβας.

Πριν κλείσει τα 14, δέχτηκε πρόταση να παίξει στον Ηλυσιακό, και για αρκετούς μήνες πηγαινοέρχονταν με ταξί από τη Θήβα στην Αθήνα για τις προπονήσεις, ενώ οι γονείς του ήταν αυτοί που τον παρότρυναν –παρά το νεαρό της ηλικίας του- να μετακομίσει τελικά μόνος του στην Αθήνα, κυνηγώντας το όνειρό του για μια καριέρα στον αθλητισμό: «Άρχισα να παίζω στην ανδρική ομάδα του Ηλυσιακού και έπρεπε να είμαι κάθε μέρα στις προπονήσεις της ομάδας. Οπότε πήραμε την απόφαση πως πρέπει να πάω μόνιμα στην Αθήνα» έχει εξηγήσει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Στα 20 χρόνια του, κατάφερε να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ενώ λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του, στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Νέων.

 Όσο για τη ζωή του εκτός γηπέδων: «Όταν μου μένει χρόνος, συνήθως μένω στο σπίτι, βλέπω ταινίες, πάω για φαγητό με συμπαίκτες ή σινεμά» έχει δηλώσει ο ίδιος.

Αν και αρκετά μικρός, πριν γνωρίσει την Έλλη Κοκκίνου, από τη ζωή του έχουν περάσει ήδη δύο πολύ διάσημες και πολύ σέξι κυρίες της εγχώριας showbiz, μία ξανθιά και μια μελαχρινή!

(yupi.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook