Οι κακές καιρικές συνθήκες φαίνεται οτι συνέβαλαν στην πρόκληση ατυχήματος λίγο μετά τις 17:30, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ηλικιωμένου – Επενέβη και η πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του από το όχημα

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου διεκομίσθη ένας ηλικιωμένος οδηγός ο οποίος ενώ κινείτο στον ΒΟΑΚ, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, κοντά σοτν κόμβο του Σκαλανίου, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί.

Ο ηλικιωμένος οδηγός, εγκλωβίστηκε στο τουμπαρισμένο αυτοκίνητο και χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών για την ανάσυρσή του από το ΙΧ.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ηλικιωμένο ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, έχει τραυματιστεί ελαφριά και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις για την ρύθμιση της κυκλοφορίας και την αποτροπή νέου ατυχήματος ενώ όπως όλα δείχνουν, οι κακές καιρικές συνθήκες και η ολισθηρότητα του οδοστρώματος δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την πρόκληση του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook