Πρόκειται για έναν 42χρονο Αλβανό που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Άρτας στην Αμφιλοχία και προπορευόταν με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του

Τελικά, δεν ήταν μόνος ο 50χρονος Έλληνας που συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής να μεταφέρει στο Καλπάκι Ιωαννίνων μεγάλη ποσότητα χασίς οπλισμένος με πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφ, καθώς οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον προπομπό του.

Πρόκειται για έναν 42χρονο Αλβανό που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Άρτας στην Αμφιλοχία και προπορευόταν με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του από τον Έλληνα συνεργό του για να τον ειδοποιεί για τυχόν μπλόκα. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, 350 ευρώ και ένα κινητό και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος.

Νωρίτερα, άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 50χρονος και βρήκαν στα πίσω καθίσματα 65 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 101 κιλών και στο κάθισμα του συνοδηγού ένα πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφ χωρίς σφαίρες στον γεμιστήρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook